in

Vrouw slikte per ongeluk AirPod in nadat ze hem verwarde met een vitamine

AirPod
Beeld: TikTok

Een vrouw had een gênant ongeluk toen ze haar AirPod in haar hand had terwijl ze haar vitaminen ging innemen.

AirPod verwarren als vitamine

Tanna Barker, 52, uit Utah, was aan het bijpraten met een vriendin toen ze zich realiseerde dat ze haar vitaminesupplement moest innemen. Helaas had ze een Apple AirPod hoofdtelefoon in haar hand en was ze zo verdiept in het gesprek met haar vriendin dat ze per ongeluk het verkeerde ding inslikte. Je denkt misschien dat een AirPod helemaal niet op een tablet lijkt, hoe kun je die twee dingen in hemelsnaam door elkaar halen? Maar Tanna legde uit dat ze dacht dat de tablet een vreemde vorm had omdat het een paar capsules waren die in de verpakking aan elkaar vast waren komen te zitten, zoals soms gebeurt.

Nadat ze het had doorgeslikt, voelde ze dat er iets niet klopte, maar ze dacht dat haar pillen gewoon in haar keel waren blijven steken, dus bleef ze meer water drinken om het goed door te spoelen. Gelukkig zijn er geen ernstige bijwerkingen geweest en Tanna heeft het incident met een goed humeur opgenomen. In een video op TikTok zei ze: “Ik ga me nu heel kwetsbaar opstellen. Er is vanmorgen een situatie gebeurd waar ik nog steeds mee zit. “En vanochtend was ik aan het wandelen en kwam ik een vriendin tegen die ik al een jaar niet heb gezien. “Ze vertelde me over haar leven. En het is heel, heel druk en vol geweest en er is eigenlijk heel veel gebeurd. “En halverwege mijn wandeling besloot ik mijn vitamines in te nemen.”

@tannasellsutah 🤯OH MY GOOOOOOOSH!!!! You have to watch this! So embarrassing!!! #istillcantbelieveit #whatinthelivingheck #thistooshallpass #whatthe #iamshook #getoutofmybelly ♬ original sound – IamNanaTanna

Natuurlijke wijze

Tanna voegde eraan toe: “Ik deed mijn vitaminen erin, nam een slok en ik had zoiets van, man, die zitten vast. Dus ik slurpte mijn water op, liep door zei Kathleen en ging mijn AirPod halen. En mijn pillen zaten in mijn hand. Ik slikte mijn AirPod door. “Dus ik heb nu een heleboel mensen gebeld, dokters en vrienden van me, en ze stelden allemaal hetzelfde voor. “Dus ik ga mee met wat zij voorstelden. Ik weet niet of iemand dat ooit heeft gedaan. Het is gênant.

“Maar ik heb het gedaan en we zullen zien wat er gebeurt. Ik ga het advies van professionals opvolgen. “Er is een bonus, ik heb mijn rechter AirPod nog.” Tanna kreeg het advies om de hoofdtelefoon op natuurlijke wijze te laten passeren. Dan blijft er nog maar één brandende vraag over: werkt hij nog?

live-uitzending

Verbazingwekkend moment: Verslaggever vraagt nieuwsanker ten huwelijk tijdens live-uitzending”

openbaar

Toerist moet Japan verlaten vanwege respectloos gedrag in openbaar vervoer: ‘Het is onvergeeflijk’