in

‘Echte vampier’ met 49 lichaamsaanpassingen waarschuwt mensen om voorzichtig te zijn

'Echte vampier' met 49 lichaamsaanpassingen waarschuwt mensen om voorzichtig te zijn
Beeld: Instagram @_maria_jose_christerna_

‘Echte vampier’ María José Cristerna heeft mensen die in haar voetsporen willen treden gewaarschuwd om voorzichtig te zijn met wat ze met hun lichaam doen.

Huiselijk geweld

De in Mexico woonachtige Cristerna heeft bijna 50 lichaamsaanpassingen ondergaan. En beweert dat 99 procent van haar lichaam getatoeëerd is. En dat maakt haar volgens Guinness World Records de meest getatoeëerde vrouw ter wereld is. Ze liet haar eerste tatoeage zetten op 14-jarige leeftijd en behaalde een paar jaar later een graad in strafrecht. De beslissing om haar lichaam drastisch te veranderen werd genomen na haar eerste huwelijk. Ze was namelijk het slachtoffer van huiselijk geweld.

Ze besloot haar lichaam aan te passen als een teken van haar kracht en bevrijding. En heeft sindsdien tientallen veranderingen ondergaan. Waaronder een gespleten tong en geïmplanteerde bultjes in haar hoofd die bedoeld waren om een ​​kroon te vertegenwoordigen.

‘Echte vampier’

Hoewel sommigen haar een echte vampier noemen, drinkt ze gelukkig geen bloed zoals andere individuen die beweren dat ze echt magische wezens van de nacht zijn. In een gesprek met Guinness World Records benadrukte Cristerna het punt dat veel van de manieren waarop mensen hun lichaam kunnen veranderen niet omkeerbaar zijn, en dus niet moeten worden gedaan om de modieuze trends bij te houden. Ze zei: “Het advies dat ik zou geven is dat je er veel over moet nadenken, want het is onomkeerbaar.

“Ik hou van hoe ik eruitzie, maar je moet begrijpen dat er jonge mensen zijn die heel open staan ​​voor tatoeages en piercings. “Het is modieus geworden, dus we kunnen op een punt komen dat het niet meer is wat we willen, en we het misschien niet meer leuk vinden. Dus je moet er heel goed over nadenken om ervan te houden en het je hele leven te kunnen verdedigen.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Guinness World Records

Influencer scheidt van haar man en trouwt met stiefzoon

Influencer scheidt van haar man en trouwt met stiefzoon

Vliegtuig maakt beangstigende "laagste landing ooit" op een vliegveld

Vliegtuig maakt beangstigende “laagste landing ooit” op een vliegveld