in

Vrouw die een triootje regelde voor de verjaardag van haar man, onthult dat het haar deed beseffen dat ze lesbisch is

Vrouw die een triootje regelde voor de verjaardag van haar man, onthult dat het haar deed beseffen dat ze lesbisch is
Beeld: Instagram @raisinng2activist

Een vrouw die een trio regelde voor de verjaardag van haar man, onthulde dat ze zich daardoor realiseerde dat ze lesbisch is. Ze scheidde slechts drie weken later van hem en begon een relatie met een vrouw.

Lesbisch

Theresa Rose, 36, uit Portland, Oregon – die graag haar tweede naam Rose gebruikt – zei dat ze altijd ongelukkig was in haar huwelijk, maar niet wist waarom. Nadat ze in 2020 een trio had gehad met haar man en een andere vrouw, ontdekte ze wat ze miste. Rose zei dat het haar deed beseffen hoe ‘emotioneel oppervlakkig’ haar relatie met haar man was, vergeleken met de onmiddellijke ‘connectie’ die ze voelde met de vrouw. Ze besloot van hem te scheiden en drie weken later begon ze te daten met een vrouw genaamd Jacqui Mettle. Toen ik die intieme interactie met een vrouw voor het eerst meemaakte, was de fysieke en emotionele diepte [zo intens],” vertelde ze de New York Post tijdens een recent interview.

Ik had zoiets van, “Oh mijn God, dit is wat ik heb gemist.” Nadat ik bij die vrouw was geweest, zei ik tegen mezelf: “Dit is de reden waarom ik zo ongelukkig ben in mijn huwelijk“. Mijn relatie met mijn man voelde emotioneel zo oppervlakkig en eenzaam vergeleken met mijn band met de vrouw. Rose groeide op in een zeer katholiek gezin en zei dat haar van jongs af aan werd verteld dat ‘alle homo’s naar de hel gaan’. Haar strenge opvoeding dwong haar om haar gevoelens voor vrouwen te verbergen, totdat ze ze niet langer kon ontkennen. Helaas was Rose’s man – die om privacyredenen niet bij naam genoemd wordt – niet behulpzaam toen ze hem vertelde over haar realisatie, en ze zei dat hij ‘heel vervelend’ werd en haar aan haar ‘zeer conservatieve’ ouders vertelde, evenals aan hun gemeenschappelijke vrienden en bijbelstudiegroep.

Beeld: Instagram @raising2activist

Verhuizing

Veel van haar dierbaren namen het nieuws niet goed op, wat Rose op een heel donker pad bracht – de moeder van twee kinderen gaf toe dat ze zelfmoord overwoog. Maar toen ontmoette ze Jacqui, aan wie ze het te danken heeft dat ze haar leven heeft gered. Ze zijn nu meer dan een jaar samen en zijn sindsdien verhuisd van Californië naar Oregon om samen Rose’s zonen – van zes en acht jaar oud – op te voeden.

Rose spreekt niet meer met haar ouders en identificeert zich nu als atheïst. Ze post vaak video’s over haar reis op TikTok onder de gebruikersnaam @Raising2Activists, waar ze inmiddels meer dan 100.000 volgers heeft. Het voelt zo vrij om eindelijk authentiek te leven,” concludeerde ze.

Bron: Dailymail

Schoonmoeder koopt bijpassende kerstpyjama's voor haar kleinkinderen behalve voor het stiefkind van haar zoon

Schoonmoeder koopt bijpassende pyjama’s voor haar kleinkinderen behalve voor het stiefkind van haar zoon

Deze vrouw haar huis is overspoeld door duizenden lieveheersbeestjes

Deze vrouw haar huis is overspoeld door duizenden lieveheersbeestjes