in

WTFWTF LOLLOL

Man koopt sekspop die precies op zijn vrouw lijkt: Zijn libido is extreem hoog!

Man koopt sekspop die precies op zijn vrouw lijkt: Zijn libido is extreem hoog!
Beeld: thoughtnova

Een man met een hoge libido heeft een sekspop gekocht, hoewel hij zijn vrouw heeft. Dit heeft hij bewust gedaan, omdat zijn echtgenote soms geen zin heeft in seks. Dit geval laat wel de wenkbrauwen fronsen, omdat het een unieke en rare oplossing is. In ieder geval laat de actie van de man wel zien dat hij een hoge libido heeft.

Sekspop die precies op vrouw lijkt

De vrouw van de man, die genoeg had van zijn constante behoefte aan seks, heeft ingestemd om een sekspop te laten kopen. De vrouw is namelijk soms niet in de stemming en ziet dit als een perfecte oplossing. Als het om huwelijken gaat, is het zo dat partners elkaar kunnen vinden. Toch zijn er enkele gevallen bekend waar dat anders aan toe gaat. Een van de verschillen van opvattingen kan zich voordoen in de slaapkamer. Zo kan het zijn dat de seksdrift van je partner hoger is dan de jouwe. In zo een geval moet er een oplossing gezocht worden. Een van de oplossingen is om uit elkaar te gaan en je partner de ruimte te geven iemand te vinden met dezelfde libido.

https://www.youtube.com/watch?v=Rpw0M6CeMoQ&ab_channel=SWNS
YouTube @ SWNS

Libido van de man is abnormaal hoog

De vrouw kon ervoor kiezen om uit elkaar te gaan, maar iemand anders opnieuw leren kennen wilde ze niet. In plaats daarvan had ze iets anders in gedachten: ze heeft voor haar wederhelft een sekspop gekocht die precies op haar lijkt. Char, 23, en haar partner Callum, 28, hebben verschillende opvattingen wanneer het gaat om seks. Om de druk weg te nemen en tegemoet te komen aan het hoge libido van Callum, introduceerde het paar de lookalike-pop om hun seksleven op te fleuren. Aanvankelijk was het paar van plan om groepsseks met andere mensen te verkennen, maar Char was ongerust en had het gevoel dat ze vroeg of laat jaloers zou worden.

Bron: thoughtnova.com

Vrouw regelt triootje voor echtgenoot, maar beseft dat ze lesbisch is

Vrouw regelt triootje voor echtgenoot, maar beseft dat ze lesbisch is

Vrouw gebruikt per ongeluk vibrator in plaats van 'gezichtmassager'

Vrouw gebruikt per ongeluk vibrator in plaats van ‘gezichtmassager’