in

Vrouw probeert door antidiefstalkabel heen te bijten om iPhone 14 te stelen

vrouw
Beeld: Video dailymail

De vrouw, bekend als ‘Qiu’, is op camerabeelden te zien terwijl ze door de artikelen van de Apple Store in Fujian, in het zuidoosten van China, snuffelt.

Vrouw probeert iPhone 14 te stelen

Ze bekijkt de MacBooks en loopt vervolgens naar het nieuwste iPhone-model, dat in het Verenigd Koninkrijk ongeveer €700 kost. Onverwacht wordt ze betrapt terwijl ze het antidiefstaldraad in haar mond stopt, waarvan we weten dat het niet bijzonder dun is, en erop begint te kauwen. Dit snoer bestaat uit blauwe en rode draden en trekvezels, wat betekent dat het zeker onaangenaam is om het in je mond te stoppen. Na een paar pogingen om de iPhone los te knabbelen, lukte het Qiu voordat ze het stiekem in haar tas liet vallen en zichzelf uit de winkel kreeg… niet dat we het aanmoedigen, maar absoluut A* voor de moeite.

Ondanks dat het alarm in de winkel afging, had niemand van het personeel door wat er was gebeurd, volgens de South China Morning Post. Toen ze dacht dat ze weg was gekomen met haar diefstal, duurde het niet lang voordat de politie haar 30 minuten later inhaalde. Ze zou de agenten hebben verteld dat ze van plan was om de telefoon te kopen, maar dat de prijs haar afschrikte… dus natuurlijk kauwde ze in plaats daarvan de draad eraf. Qiu is sindsdien aangehouden en wordt onderzocht. Ze beweerde tegen de politie dat ze onlangs haar telefoon was verloren en dat ze van plan was om een nieuwe te kopen, maar dat de hoge prijzen haar afschrikten.

De beelden

De beelden zijn viraal gegaan en mensen zien er serieus de grappige kant van in, waarbij een gebruiker zegt: “Had ze maar eerst alle draden van alle beveiligingscamera’s in de buurt doorgebeten.” Een ander zei: “De telefoon is niet zoveel waard als haar tanden.” En één voegde zich erbij en zei: “Gezien de moeite die het moet hebben gekost om de beveiligingskabel door te bijten, zou ik zeggen dat ze die iPhone ‘verdiend’ heeft.”

Dit komt nog voor de release van de nieuwe iPhone 15, die later deze maand wordt aangekondigd. En de nieuwe iPhone zal enkele van de grootste veranderingen in jaren hebben. Hoewel Apple ongetwijfeld alle veranderingen aan de iPhone zal laten zien in een futuristische presentatie, suggereren geruchten over het toestel dat het naar verwachting een iets dunner frame en rondere randen zal hebben, misschien meer vergelijkbaar met de originele iPhones.

Bron: Ladbible

zoom

Koppel trouwt via Zoom zonder ooit fysiek samen te zijn geweest

verlamd

Vrouw die niets kan eten of drinken omdat haar maag verlamd is, laat zien hoe ze overleeft