in

Deze vrouw haar huis is overspoeld door duizenden lieveheersbeestjes

Deze vrouw haar huis is overspoeld door duizenden lieveheersbeestjes
Beeld: TikTok@elmapazarofficial

Een vrouw heeft gezegd dat ze ‘al dagen niet heeft geslapen’ nadat duizenden lieveheersbeestjes haar huis waren binnengedrongen.

Overspoeld door duizenden lieveheersbeestjes

De video van Elma Pazar (@elmapazarofficial), met gruwelijke beelden van de krioelende beestjes, is in slechts een paar dagen door meer dan 1,2 miljoen mensen gezien. Ze legde uit: “De hele wereld heeft het over de bedwantsepidemie, maar ik heb mijn eigen epidemie. Dit duurt nu al drie dagen, ik heb niet geslapen. Ik heb wallen onder mijn ogen die groter zijn dan IKEA. Ik weet dat ik het ga zeggen en jullie zullen zeggen ‘zo erg kan het niet zijn’, maar zo erg is het wel. Het zijn lieveheersbeestjes, hoe je ze ook wilt noemen, het zijn ze. De insecten met stippen waar iedereen van houdt. En voegt eraan toe: “Om je een beetje achtergrondinformatie te geven over lieveheersbeestjes. Ik heb ze altijd al leuk gevonden, ze volgen me.

Er begonnen een paar kleintjes rond het huis. Een dag of drie geleden waren er overal lieveheersbeestjes. Ik dacht, weet je wat, het is niet erg, ze volgen me toch, misschien was ik wel een lieveheersbeestje in mijn vorige leven, wie weet. Binnen een half uur, ik maak geen grapje, zaten deze lieveheersbeestjes in elke hoek, met honderden en duizenden tegelijk, over de muren, door de raamkozijnen, overal. Dus niet alleen zitten ze nu verspreid door het huis, ze besluiten ook dat ze zich plotseling gaan groeperen. Het is alsof de een zich bij de ander voegt, zich bij de ander voegt, zich bij de ander voegt en ze een cluster worden en daar gewoon blijven zodat het één grote donkere cirkel van lieveheersbeestjes wordt.

@elmapazarofficial Living in my home rent free 🥴🐞 #fyp #bedbugs #infestation #ladybugs #ladybirds ♬ original sound – Elma Pazar

Gevleugelde beestjes

De TikTokker deelde clips van gevleugelde beestjes verspreid over haar muren, in hoeken van haar huis en in een enorme zwerm in een emmer. Ze vervolgde ‘Ik maak geen grapje, het voelt alsof dit iets uit een film is, de invasie van lieveheersbeestjes. ‘Weet je wat nog meer met lieveheersbeestjes, ze vliegen onverwachts. Het ligt voor de hand, maar je denkt er niet aan als ze je huis binnen komen kruipen. Het aantal keren dat ik mezelf recht in mijn gezicht heb geslagen omdat er een naar me toe vloog. Ze zijn als een kolonie gekomen, ze hebben mijn huis overgenomen in elke kier en hoek van het huis, dit is niet overdreven. Ik ga douchen en ze staan onder de douche.

Het ding met bedwantsen is dat je weet dat ze een plaag zijn, je weet dat als je er een in je bed krijgt, je matras weg moet. Wat moet ik eigenlijk doen, want ik wil geen lieveheersbeestje doden. Iedereen heeft zoiets van, het zijn schattige kleine stippenbeestjes, nee dat zijn ze niet ze verpesten mijn leven, ze nemen mijn leven over.

Kijkers konden de schokkende scènes niet geloven, waarbij één persoon opmerkte ‘Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel lieveheersbeestjes gezien. Dat is angstaanjagend. Een ander antwoordde: ‘De manier waarop ze het beschreef, dacht ik: ja, dat moet vervelend zijn, maar de beelden… HELLO? Ik zou naar een ander land verhuizen. Anderen reageerden met ‘Ik heb meer lieveheersbeestjes gezien op het einde van die video dan ik ooit heb gezien in mijn 25 jaar leven omg’ en ‘Ik geef toe, ik dacht dat je dramatisch was, maar Jezus Christus, nog nooit zoiets gezien!

Bron: Dailymail

Vrouw die een triootje regelde voor de verjaardag van haar man, onthult dat het haar deed beseffen dat ze lesbisch is

Vrouw die een triootje regelde voor de verjaardag van haar man, onthult dat het haar deed beseffen dat ze lesbisch is

Vrouw geeft $5.000 uit om met zichzelf te hertrouwen

Vrouw geeft $5.000 uit om met zichzelf te hertrouwen