in

Vrouw confronteert mannelijke ballerina: ‘Dit is echt gruwel!’

ballerina

Mannelijke ballerina Kadeem Hosein danste onlangs buiten voor een kerk toen een boze vrouw tekeer ging omdat het volgens haar een ‘gruwel daad’ zou zijn.

Mannelijke ballerina

Kadeem Hosein deelt op TikTok video’s van zijn danskunsten en repetities. Hij besloot onlangs zonder shirt en in een tutu buiten St Mary’s Cathedral in Sydney een opname te maken. Waar hij werd benaderd door een vrouw die het een ‘gruwel daad’ noemde.

In een video die van het incident is gemaakt, vroeg de vrouw: “Kunt u ergens anders opnemen, niet voor het huis des Heren”? Hosein, die gefocust was op zijn bewegingen, vraagt de vrouw om zichzelf te herhalen. “Kunt u iemand anders opnemen die niet voor het huis van de Heer staat?’ zegt ze nog een keer. “Of je kunt gewoon vijf minuten wachten en dan ben ik klaar” antwoord Hosein hierop.

@katchkadeem

♬ original sound – Kadeem Hosein

Discriminatie

Hosein zegt de reacties als mannelijke ballerina wel gewend te zijn, al zou het de vrouw vooral gaan om het tafereel voor een kerk. “Heeft God ballet niet geschapen?” vraagt Kadeem in de video. Verschillende kijkers prezen meneer Hosein omdat hij niet terugdeinsde voor de eisen van de vrouw. “Wat een vreselijk mens. Het spijt me dat je dat moest doorstaan.” schreef iemand.

“De hemel bedankt voor het mooie dansen” bemoedigende een ander hem aan. De dame in kwestie wilde niet gefilmd worden, maar mensen in de comments waren niet te spreken over haar gedrag en vonden dat het discriminerend. Anderen vroegen zich af of Hosein hetzelfde bij een moskee of synagoge zou hebben gedaan.

@katchkadeem Replying to @Burns 🔥 ♬ original sound – Kadeem Hosein

Bron: Dailymail

duivel

Man hakt vinger af om op een buitenaardse duivel te lijken

Gevangenisstraf'

41-jarige vrouw krijgt gevangenisstraf nadat ze een man dwong om de daad met haar te doen terwijl hij sliep