in

WTFWTF LOLLOL

De donkere alien heeft spijt van zijn transformatie

Heeft man die zichzelf tot een alien transformeerde spijt van zijn keuze?
Beeld: Instagram @ the_black_alien_project

Een man die zich had voorgenomen om zichzelf te transformeren naar een alien, heeft blijkbaar spijt van zijn keuze. In een video die op het YouTube kanaal Pk Chronicles werd geplaatst, werden de problemen aangekaart die hij nu ondervindt.

Spijt van zijn keuze?

Om ervoor te zorgen dat hij op een alien lijkt, heeft hij verschillende aanpassingen aan zijn lichaam aangebracht. Zo heeft hij een deel van zijn lippen en neus laten afsnijden. Wie naar de man kijkt krijgt niet bepaald een beeld van een vriendelijke man, maar zijn volgers op Instagram telt wel 1.2 miljoen volgers. We kunnen dus allemaal stellen dat hij een populaire figuur is. Ondanks dat zijn er bepaalde hobbels die de ‘Black Alien’ ervaart in het dagelijks leven. Dit heeft veelal te maken met de sociale acceptatie in de samenleving. De ‘Black Alien’ hield ervan om in de avond uren te gaan stappen en een rustig plekje op te zoeken, waar hij zichzelf kon zijn. Maar volgens hem lukt dat nu niet meer echt. Naar eigen zeggen kan dit voor hem te gevaarlijk zijn.

YouTube @ Pk Chronicles

Beangstigende vertoning

Bepaalde mensen vinden de vertoning van de ‘Black Alien’ zo angstig dat ze de hazenpad kiezen als ze hem zien. Sommige beginnen lelijke verwensingen naar hem toe te slingeren. Maar de problemen voor ‘Black Alien’ stoppen niet daar. Hij ondervindt namelijk ook problemen met het gebruik van zijn mobiel, omdat die zijn gezicht niet meer kan herkennen. Daarnaast heeft hij ook problemen als hij zijn paspoort wil aanvragen. Door zijn abnormale look ondervindt dit proces vertragingen. Ondanks het feit dat ‘Black Alien’ zoveel negatieve reacties van bepaalde mensen krijgt, is hij niet van plan te stoppen met zijn project om zich in zijn geheel te transformeren naar een alien. In plaats van te stoppen geeft hij aan dat hij binnenkort nog een aanpassing aan zijn lichaam zal aanbrengen.

Bron: YouTube @Pk Chronicles

Michael’s enorme “Aubergine” weegt meer dan 4kg

Koppel op 40e verdieping opgeschrikt door hoogbouw beklimmer!

Koppel op 40e verdieping geschrokken door klimmer voor hun raam zonder veiligheidskabel