in

Man geeft toe dat hij weer steroïden gebruikt nadat hij veel spieren en kracht heeft verloren

Beeld: YouTube

Een man genaamd Liver King heeft toegegeven dat hij weer steroïden gebruikt nadat hij 220 dagen ‘natty’ (natuurlijk) was geweest.

Steroïden gebruiken

De social media influencer schokte de wereld toen hij onthulde dat hij prestatiebevorderende middelen had gebruikt. Hij kreeg een enorme aanhang nadat hij had beweerd dat hij zijn ongelooflijke omvang had bereikt door een vleesetend dieet te eten en veel te trainen. Hij bood publiekelijk zijn excuses aan en zei dat hij het ‘verknald’ had en veel mensen had ‘misleid’. Vóór de sociale media was ik rijk en anoniem en na de sociale media ben ik nog steeds rijk, maar niet langer anoniem en ik had nooit verwacht dat ik op deze manier in de openbaarheid zou komen. “Ik had nooit verwacht dat ik zo in de openbaarheid zou komen… Het was heel moeilijk om er doorheen te komen… Het is duidelijk dat ik het verkeerd heb gedaan en ik ben nu hier om het recht te zetten.

“Ja, ik heb steroïden gebruikt en ja, ik gebruik steroïden die worden gecontroleerd en gemanaged door getrainde hormoonartsen.” Na deze bekentenis gaf hij alle middelen op. Dat was inclusief steroïden, groeihormonen, peptiden of iets anders synthetisch. Hij postte maandelijks updates op zijn website over hoeveel gewicht hij verloor als gevolg van deze nieuwe levensstijl. In december, toen hij zijn onthulling deed, woog hij 91 kg. In juli van dit jaar was hij afgevallen tot 82 kilo.

Nieuwe video

Liver King, wiens echte naam Brian Johnson is, heeft een nieuwe video op zijn YouTube-pagina geplaatst waarin hij uitlegt waarom hij de ‘natty’-mentaliteit heeft losgelaten. Hij zei dat er speculaties waren geweest dat hij weer aan de drank was gegaan en hij wilde dat rechtzetten. “Ik hou niet van het idee om meer dan 20 pond aan spieren te verliezen,” zei hij. “Ik hou niet van het idee dat het de realiteit is geworden dat ik veel kracht heb verloren.” Hij zei dat hij bijna niet meer dezelfde gewichten kon tillen als tijdens zijn steroïdengebruik. “Ik heb besloten om er weer mee te beginnen, ik neem testosteron,” zei hij.

“Het is een crème. Ik smeer het drie keer per dag. Ik neem ook groeihormoon.” Johnson zei dat zijn beslissing om weer steroïden en groeihormonen te nemen is, omdat hij heeft gedaan wat hij moest ‘bewijzen’. “Ik heb gedaan wat ik moest doen, ik heb bewezen wat ik nodig had om de belofte te bewijzen die ik heb gedaan aan mijn jongens, aan mijn familie en aan alle primals die er zijn, want ik zou nooit liegen”, zei hij. “Ik leef mijn leven volgens mijn voorwaarden en niet volgens die van iemand anders.

Bron: Ladbible

64-jarige oma stript in lingerie als ze trainingsgeheimen deelt

merkschoenen

Moeder woedend nadat de school haar dochter naar huis stuurt, omdat ze merkschoenen draagt