in

Moeder en dochter worden uit vliegtuig gezet om asociaal gedrag

Een moeder en dochter werden uit een vliegtuig van Southwest Airlines gezet nadat zij tekeer gingen, omdat het toestel al vol zat en er geen stoelen meer vrij waren.

Bedreigingen

De twee, die op de luchthaven van Sacramento aan boord van het volgeboekt vliegtuig wilden gaan, sloegen op hol. Ze eisten van andere passagiers dat zij hun plekken af moesten staan. In een video die op TikTok werd gedeeld, is te zien hoe het tweetal schreeuwt en andere passagiers bedreigd in een poging om hen hun plaatsen op te laten geven. “We gaan gewoon zitten”, zegt de dochter terwijl ze sarcastisch zegt dat haar moeder “gewoon om zich heen zou grijpen, zou huilen en schreeuwen door het hele vliegtuig.”

@officialvegasgirl Southwest flight Karen encounter passengers removed. #passengerremoval #karen ♬ original sound – officialvegasgirl

Applaus

De stewardess vroeg hen beleefd om zich te gedragen, en met de heisa in het vliegtuig dat vol met passagiers te stoppen. Toen hier geen gehoor aan werd gegeven zijn de twee van het vliegtuig gehaald. De stewardess was van mening dat de overige passagiers in gevaar waren. “We hebben gezinnen hier, we hebben kleine kinderen. We zullen niet toestaan dat mensen schreeuwen.” zegt de stewardess in de video. Toen de herrieschoppers het toestel verlieten, klonk er een luid applaus van de andere passagiers. Volgens het beleid van Southwest, krijgt wie het eerst komt, de eerste keuze bij het uitkiezen van stoelen. Door het voorval was de vlucht 2 uur vertraagd. En de moeder en dochter mogen naar alle waarschijnlijkheid nooit meer met de vliegtuigmaatschappij vliegen.

Bron: Zita.be

Beeld: TikTok @officialvegasgirl

Man laat vingers amputeren om op een duivel te lijken

15-jarige die kind verwekt moet van zijn vader zelf opdraaien voor de kosten

15-jarige die kind verwekt moet van zijn vader zelf opdraaien voor de kosten