in

Vrouw geeft $5.000 uit om met zichzelf te hertrouwen

Vrouw geeft $5.000 uit om met zichzelf te hertrouwen
Beeld: Pexels @Leelo TheFirst

Een vrouw werd door haar collega’s ‘eenzaam’ en ‘gek’ genoemd nadat ze bijna 5.000 dollar had uitgegeven om met zichzelf te hertrouwen. Ze deed dat namelijk op een bruiloft zonder gasten in Mexico.

Hertrouwen

Andria Johnson, 39 jaar, vroeg zichzelf ten huwelijk op Valentijnsdag en genoot een paar maanden van haar eigen verloofde. Ze reisde toen van haar huis in Hanover, Maryland, naar Tulum, Mexico, waar ze met zichzelf trouwde in een soloceremonie waarbij ze haar eigen geloften voorlas en een ring van $37 om haar vinger schoof voor een plaatselijke ambtenaar. De bruiloft was heel anders dan Andria’s eerste huwelijk – dat plaatsvond in 2015 toen ze 31 was en trouwde met haar toen 45-jarige man in Las Vegas. Andria groeide op met ouders die 42 jaar getrouwd waren en droomde van een lange en gezonde relatie met haar man, maar in 2018 was ze gescheiden.

Andria zegt dat het leeftijdsverschil van 14 jaar tussen de twee, in combinatie met sociaaleconomische verschillen, de relatie onder druk zette en uiteindelijk leidde tot de ondergang van haar eerste huwelijk. Ze kon het echter niet helpen om zichzelf onder de loep te nemen en zichzelf de schuld te geven dat ze niet de perfecte vrouw was, niet meer wist over het leven en het idee van een huwelijk boven de gezondheid van hun relatie plaatste. Voor Andria was de weg naar vergeving en genezing lang en moeizaam. Ze ging aan de slag met een therapeut en – na tranen, studies en lange meditatie-uren – bereikte ze drie jaar later eindelijk een doorbraak: toen besloot ze met zichzelf te trouwen.

Therapiesessies

Tijdens een van haar therapiesessies zei ze op een helder moment tegen haar therapeut: “Ik hou van mezelf en ik zou graag de persoon zijn die met mij getrouwd is. Toen vroeg ze zich af of ze een huwelijk met zichzelf kon realiseren en keek naar beroemdheden zoals Selena Gomez, 31, die op haar 30e verjaardag met zichzelf trouwde, en zangeres Mya, 40, die zichzelf het jawoord gaf op de Seychellen voor de kust van Oost-Afrika. Ik wilde mijn nieuwe relatie met mezelf vieren door te doen wat ik jaren geleden had moeten doen,” zei ze.

In mijn eerste huwelijk maakte ik de fout mezelf toe te wijden aan het onvoorwaardelijk liefhebben van iemand anders zonder mezelf eerst diezelfde liefde te geven.’ Andria hield van deze verklaring van zelfliefde en wilde haar eigen unieke ervaring. Kort nadat ze zichzelf een aanzoek had gedaan op Valentijnsdag, begon ze met het plannen van haar bruiloft. Toen Andria haar verlangen om met zichzelf te trouwen deelde met haar familie, vrienden en collega’s, kreeg ze gemengde reacties van iedereen. Terwijl haar familie en vrienden haar beslissing steunden, zagen haar collega’s het als een ongebruikelijke stap en hadden ze moeite om het te accepteren.

Bron: Dailymail

Deze vrouw haar huis is overspoeld door duizenden lieveheersbeestjes

Deze vrouw haar huis is overspoeld door duizenden lieveheersbeestjes