in

Vrouw geeft toe dat ze ’te ver’ is gegaan met haar lipvullers en dringt er bij haar fans op aan om alleen naar medische professionals te gaan

lipvullers
Beeld: Instagram

Een vrouw heeft toegegeven dat ze ‘haar gezicht heeft verpest’ door ’te ver te gaan’ met haar lipvullers toen ze openhartig vertelde over haar ingrepen.

Te ver gegaan met lipvullers

De Love Island-ster, die gemeen werd getreiterd over haar volle pruillip in de serie 2021 van de ITV2-show, ging woensdag naar Instagram om haar operaties in detail te beschrijven. Ze drong er bij iedereen die overweegt om lipvullers te laten doen op aan om alleen naar medische professionals te gaan, omdat ze vertelde dat ‘alles zijn prijs heeft’. Faye gaf toe dat ze zich ‘schaamt’ voor haar lippen die voorheen te vol waren en hoopt dat anderen door haar reis te delen ‘van haar fouten kunnen leren’. Naast foto’s van haar vorige ‘gezwollen’ lippen, legde Faye uit: ‘Mijn lippen zijn de afgelopen twee jaar een gespreksonderwerp geweest en ik voer campagne om ervoor te zorgen dat alleen medische professionals alle soorten ingrepen op ons gezicht mogen uitvoeren en ze mogen injecteren met wat voor substantie dan ook.

Laten we eens kijken naar mijn reis en deze in mijn eigen woorden doornemen. Om te beginnen hebben we deze lippen en ze zijn zo bobbelig en in plaats van ze gewoon door een professional te laten doen, moest ik ze steeds laten bijvullen en werden ze heel langzaam opgepompt tot ze op hun grootst waren. Faye bekende dat ze wist dat ze ’te ver’ was gegaan en liet haar ‘erg rimpelige over uitgerekte’ lippen zien nadat de filler was verwijderd. Ze vervolgde: ‘Op dit punt wist ik dat ik te ver was gegaan, dus ik koos ervoor om ze te laten verwijderen. Dit is na het oplossen en ze waren erg rimpelig. Er was niet veel wat ik ermee kon doen, omdat ik ze te veel had opgevuld en de huid zo had uitgerekt.

Medische professional

De tv-persoonlijkheid is sindsdien naar een medische professional gegaan die haar de ‘resultaten heeft gegeven die ze altijd al wilde’. Ze voegde eraan toe: ‘Toen ging ik terug naar een medisch getrainde professional die er 0,5 ml in deed en dit is het resultaat dat ik kreeg en het resultaat dat ik altijd al wilde. Ik vind ze echt zo mooi. Ik zal nu alleen deze grootte aanhouden en ik vind dat ze mijn gezicht perfect omlijsten. Ga dus naar een medisch getrainde professional die weet hoe je de vorm krijgt die je wilt

Naast de clip schreef Faye: ‘De reis die ik heb gemaakt met mijn lippen is er een waar velen over oordelen, waar velen een mening over hebben en waar velen meer over zouden moeten weten. In een tijd waarin we alles voor minder kunnen krijgen, wanneer nemen we een stap terug en realiseren we ons dat alles zijn prijs heeft. Ik heb mijn gezicht verpest door te veel te vullen en niet het juiste advies te krijgen. Ik zal over mijn reis vertellen, omdat ik hoop dat iemand van mijn fouten zal leren.

Ze besloot: Ja, ik kijk vol schaamte en spijt terug op deze foto’s, ik kijk terug op een meisje dat zulke hatelijke opmerkingen kreeg, maar nu kan ik ze nemen en er iets goeds meedoen en dat is alles wat ik me echt kan wensen @lookfantastic’. Faye is op een missie om haar fans voor te lichten over de gevaren van injectables als ze niet op de juiste manier worden toegediend.

Bron: Dailymail

voorruit

Moeder wordt geconfronteerd met brutaal briefje op voorruit terwijl ze haar gewonde zoon met spoed naar de eerste hulp bracht

dol

Deze tweeling die dol is op Barbie heeft meer dan $312,846 uitgegeven om op de iconische pop te lijken