in

Passagier weigert op te staan voor stel dat naast elkaar wil zitten: ‘Het vliegtuig is niet van jou’

Een vliegtuig passagier heeft een debat aangewakkerd nadat hij een medepassagier vroeg van stoel te verwisselen. Hij wilde namelijk naast zijn vrouw zitten op haar verjaardag.

Passagier weigert om op te staan

Een man uit Melbourne, Jay Kloss onthulde in een TikTok dat hij apart zat van zijn vrouw Zoe in het business class-gedeelte tijdens hun vlucht. Als gevolg hiervan vroeg hij de man die naast zijn partner zat of hij van stoel wilde wisselen, wat dezelfde stoel aan het gangpad zou zijn geweest, net aan de andere kant. De man weigerde en negeerde de vraag. Dit was te veel voor Jay die vond dat zijn vrouw niet kon verplaatsen en per se bij het raam moest zitten.

Ook toen zijn vrouw zich ermee begon te bemoeien en zei dat zij jarig was en naast haar partner wilde zitten weigerde de man op te staan. “Mis ik iets? Kan iemand mij uitleggen wat hier in vredesnaam aan de hand is? Het is dezelfde stoel, alleen aan een andere kant van het gangpad.” vond een gefrustreerde Jay.

@jaykloss_ AM I IN THE WRONG?! #wow #seatselection #fyp ♬ original sound – JK

Niet verplicht

In de comments van de video kon Jay helaas niet op veel steun rekenen en werden de twee zelf beschuldigd van het vertonen van ‘bevoorrecht’ gedrag. “Vragen staat vrij maar men is niet verplicht om ‘ja’ te zeggen” vonden velen. “Dus wat als het haar verjaardag is … ze is geen vijf. Boek de stoelen die je in de toekomst wilt. Simpel.” schreef iemand.

Een ander zei: “Waarom zou uw onvermogen om te plannen iemand anders op enigerlei wijze beïnvloeden?” Terwijl een derde toevoegde: “Het was ‘dezelfde stoel’ voor jou, maar niet voor hem. Ik boek en betaal altijd een stoel precies waar ik hem wil hebben. Einde verhaal.” Een persoon verdedigde het paar en schreef: “​​Ik ben met je. Wat is het verschil? Je bent niet de eigenaar van het vliegtuig, is de man stoel vastgemaakt. Wees een goed mens en help ze. Het is dezelfde stoel.” Uiteindelijk kon het stel toch nog naast elkaar zitten omdat een andere passagier zijn plek wel wilde afstaan.

@jaykloss_

Lel

♬ Morning with U – Tollan Kim

Bron: Ladbible.com

rat

Geschrokken student verhuisd na het vinden van verdronken rat in wc

moeder

Dit zijn de moeders die op een wel heel bijzondere manier hun gezin uitbreiden