in

Vrouw zorgt voor hete discussie: “Ik was mijn handen niet nadat ik naar het toilet ben geweest”

Vrouw zorgt voor hete discussie: "Ik was mijn handen niet nadat ik naar het toilet ben geweest"
Beeld: TikTok @realvalerad

Een vrouw heeft online voor hete discussie gezorgd nadat ze vrijmoedig had opgebiecht dat ze haar handen niet wast na een toiletbezoek.

Hete discussie

TikToker Valera Djordjevic gaf toe dat ze soms ‘gewoon geen zin’ heeft om haar handen te schrobben na een toiletbezoek – dus laten we hopen dat haar baan niet te maken heeft met het hanteren van voedsel! Als je je oor tegen de badkamerdeur zou houden, zou het klinken alsof ze haar handen grondig schoonmaakt. Maar als je de deur open zou breken, zou je Valera gewoon het stromende water zien spetteren – zonder een stuk zeep in zicht. Ze uploadde een video met haar toiletroutine naar haar TikTok account @realvaleradj, waardoor veel social media gebruikers zich misselijk voelden. De content creator legde uit: “Soms heb ik gewoon geen zin om mijn handen te wassen, dus zet ik de wasbak aan en maak ik spetterende geluiden zodat niemand me veroordeelt.”

Valera is te zien terwijl ze ongeduldig om zich heen kijkt en alleen haar wijsvinger onder de kraan stopt. Daarna speelt ze de afschuwelijke gezichtsuitdrukking na die volgens haar ‘de meeste mensen’ hebben die achter haar handwashaat komen. Maar ze lijkt onaangedaan door de mening van mensen over haar badkameretiquette – of het gebrek daaraan – terwijl ze mee mimt met Doja Cat’s Paint The Town Red. Valera lijkt haar keuze om haar handen niet te wassen te verdedigen met de tekst: “B***h, ik zei wat ik zei.” In het bijschrift maakte ze alle speculaties duidelijk door te zeggen: “Alleen als ik nummer één ga, was ik altijd mijn handen na [een] nummer twee.”

@realvaleradj

Only when i go number 1, i always wash my hands after number 2 🫡

♬ PAINT THE TOWN RED X CRAZY IN LOVE BY ALTÉGO – ALTÉGO

Walgelijk en vies

De controversiële clip, die maar liefst 3 miljoen keer bekeken werd, leidde tot een felle discussie in de commentarensectie. Sommigen steunden Valera’s handwasboycot, terwijl anderen het beschreven als ‘walgelijk’ en ‘vies’. Een van hen zei: “Als bacteriefoob ben ik doodsbang,” terwijl een ander schreef: “Ik kan de badkamer niet verlaten zonder mijn handen te wassen. Zelfs niet als ik alleen maar even in de spiegel kijk of zo.” Een derde voegde eraan toe: “Het heeft niets te maken met nummer één of twee, je hebt het toilet aangeraakt!”

Maar anderen bekenden dat ze een soortgelijke toiletroutine volgden, tot grote verbazing van de gebruikers van sociale media. Eén onthulde: “Ik was altijd mijn handen in het openbaar, maar thuis is dit de manier.” En een tweede merkte op: “Zo krijg je een beter immuunsysteem! Ik zeg het maar.” Terwijl een ander zei: “Ik was mijn handen zelden. Ik haat het gevoel van natte handen.” Valera vertelde gebruikers dat haar handen ‘droog en strak’ worden als ze ze wast, waardoor ze het proces helemaal vermijdt. Ze vertelde commenters: “Soms wil ik gewoon niet dat mijn hele hand nat wordt en dan als droog en strak na het afdrogen, of ik heb lotion op. “Mijn handen worden helemaal droog en strak elke keer als ik ze was, dus ik heb geen zin om lotion aan te brengen na elke keer dat ik ga plassen.

tandarts receptioniste

Dronken tandarts receptioniste betastte 13-jarige schooljongen en vertelde hem dat ze hem wilde ‘berijden tot de ochtend

Lang Leve de liefde deelnemer zorgt voor ophef wanneer hij aangeeft dat zijn date niet sexy gekleed mag uitgaan

Lang Leve de liefde deelnemer zorgt voor ophef wanneer hij aangeeft dat zijn date niet sexy gekleed mag uitgaan