in

Verbazingwekkend moment: Verslaggever vraagt nieuwsanker ten huwelijk tijdens live-uitzending”

live-uitzending
Beeld: Instagram


Tijdens een live-uitzending werd nieuwsanker Cornelia Nicholson verrast door haar vriend en collega-journalist, Riley Nagel. Hij verscheen op de set met een boeket bloemen en een ring.

Verrast tijdens live-uitzending

De Amerikaanse nieuwszender WRCB-TV in Tennessee heeft de afgelopen dagen zelf het nieuws gehaald. Cornelia Nicholson, een nieuwsanker bij NBC-filiaal WRCB-TV, was bezig met het presenteren van een nieuwsbulletin toen een nieuwsitem op de autocue verscheen over ’twee jonge journalisten die liefde vonden in dezelfde branche’. Op dat moment betrad haar vriend en collega-journalist Riley Nagel de set, met in zijn hand een boeket bloemen en een verlovingsring. Hij ging op één knie en deed haar een huwelijksaanzoek, waarna vreugdetranen in haar ogen sprongen toen ze ‘ja’ zei.

Gevoelens

Nagel verscheen voor de camera en deelde zijn gevoelens: “Ik wil graag een heel bijzonder bericht delen met de kijkers die het nog niet weten. Cornelia en ik hebben elkaar bijna vier jaar geleden ontmoet in Montana, bij deze nieuwszender. Vanaf het allereerste moment dat ik je ontmoette, voelde ik me sterk tot je aangetrokken. Je hebt zo’n geweldige persoonlijkheid, je bent ontzettend intelligent, en je brengt altijd licht in de kamer en laat iedereen lachen.” De video van het aanzoek is viraal gegaan op Instagram, met bijna 22.000 likes binnen een week.

Bron: Zita

grafsteen

Man legt op Instagram vast hoe hij grafsteen van overleden schoolgenoten beschadigt

AirPod

Vrouw slikte per ongeluk AirPod in nadat ze hem verwarde met een vitamine