in

Familie ‘getraumatiseerd’ na vondst grote spin in bananen!

Familie 'getraumatiseerd' na vondst grote spin in bananen!
Beeld: Marc Bradford/ Pexels

Er zijn verschillende soorten persoonlijkheden en voor sommige mensen zou het vinden van een spin helemaal geen probleem zijn. Maar de familie is duidelijk een die niets moet hebben van spinnen. De situatie is zo erg dat de supermarkt, waar de familie de bananen gekocht heeft, excuses heeft aangeboden.

Getraumatiseerd

Laten we eerlijk zijn het laatste dat je in jouw eten wilt vinden, is een griezelig beestje, vooral als dat griezelige beestje een harig beest van een spin is. Gezien de veiligheids- en kwaliteitsborgingsprocedures die producten moeten doorlopen voordat ze in de schappen liggen, gebeurt zoiets niet vaak. Maar als het toch mocht gebeuren, is het verre van een prettige ervaring. Marc en Sarah, een stel uit Bradford dat bananen gekocht heeft tijdens het winkelen met hun jonge dochter Raya, ontdekte dat er wat ongewenst ertussen zat. In een gesprek met de Telegraph & Argus legde Marc uit dat zijn partner degene was die de ontdekking deed. Helaas is ze extreem bang voor spinnen

Grote spin

.

Grote spin gevonden in bananen

‘Ik hoorde haar schreeuwen en toen ik binnenkwam, liet ze het me zien’, zei Marc. “We hebben het meteen buiten gezet. Ze was in tranen en lijdt er mentaal onder”. Marc ging verder door het volgende te stellen: “Het is best traumatisch geweest wat we zojuist hebben meegemaakt. De geur van het dode dier bleef nog een tijdje in ons huis hangen.” Nadat het koppel de supermarkt op de hoogte gesteld heeft over het gebeuren, kregen ze hun geld terug. Daarnaast hebben ze ook een cadeaubon ontvangen. Maar volgens Marc is de geste van de Supermarkt niet voldoende, gezien de schade die het gezin geleden heeft. Uiteindelijk hebben ze besloten om geen inkopen meer te doen bij de desbetreffende supermarkt.

Bron: ladbible.com

Werelds heetste Oma is single en is op zoek naar serieuze gegadigden!

Werelds heetste Oma is single en is op zoek naar serieuze gegadigden!

B&Q medewerker verbannen uit alle winkels: 'Scheldt collega's vies en vuil uit tijdens zijn laatste werkdag!'

B&Q medewerker verbannen uit alle winkels: ‘Scheldt collega’s vies en vuil uit tijdens zijn laatste werkdag!’