in

Man onthult: “Ik Heb 4 Vrouwen omdat ik niet kan stoppen met vreemdgaan”

4 vrouwen
Beeld: YouTube

Jerome, bekent openlijk dat hij een rokkenjager is. Om zijn flirterige neigingen in te dammen, leeft hij nu samen met zijn 4 vrouwen. En er komt binnenkort nog een bij.

Leven met 4 vrouwen

Al sinds zijn schooltijd merkte Jerome dat hij een notoire vreemdganger was, waarbij hij op jonge leeftijd meisjes pijn deed en talloze kortstondige relaties had. “Ik voelde me alsof ik elk weekend bij de gezondheidsdienst was”, vertelde hij aan Truly. “En ik had meerdere partners. Ik voelde nooit dat één vrouw alles kon bieden wat ik wilde.” Vijf jaar geleden ontmoette hij eindelijk de persoon met wie hij wilde trouwen en beweert dat ‘Grote Jasmine’ een zeer bijzondere vrouw is die hem heeft weten te binden. “Ze kon koken, ze kon schoonmaken, ze was er op seksueel gebied.” Maar hun liefdesverhaal verliep niet zonder hobbels. Toen ze elkaar ontmoetten, had Jerome al een relatie. Daarna bedroog hij Jasmine, maar uiteindelijk kwamen ze weer bij elkaar en trouwden ze. Ze waren het erover eens dat een gesloten polyamoureuze dynamiek de juiste keuze voor hen was.

Biseksueel

Jasmine is biseksueel en voelde dat haar behoeften beter vervuld zouden worden in een niet-monogame relatie. “In de christelijke familie waar ik vandaan kom, had ik nooit de moed om te doen wat ik echt wilde of verlangde. Dus bij hem voelde ik me meer op mijn gemak om te doen wat ik wilde”, legde ze uit. Hun beleid is dat de volgende partner in de relatie de keuze van de vrouw moet zijn, niet die van Jerome. “We hebben geen maximumlimiet van mensen in een relatie. We zullen altijd die veilige ruimte hebben om toe te voegen,” zei Jasmine. Grote Jasmine bracht Deja in het leven van het stel. Ze trok bij hen in en kort daarna bracht Deja Baby Jasmin binnen.

Al snel trad er nog een ‘lid’ toe in de vorm van ‘T’, die toevallig de ex-vriendin van Jerome was voordat hij Big Jasmine ontmoette. Ze was oorspronkelijk in de groep gekomen als hun visagist, maar vond al snel hun levensstijl en woonsituatie aantrekkelijk. Hun vijfde vrouw, Katara, zal binnenkort ook bij hen komen. De groep heeft kritiek gekregen vanwege hun onconventionele opstelling: “Hij krijgt veel commentaar zoals ‘hij manipuleert hen’, ‘hij controleert hen'”, zei Jasmine. Maar ze wuiven de negatieve opmerkingen weg, wetende dat het voor hen werkt. “Polyamorie is geweldig, je hebt veel hulp in huis. Dus de ene persoon kan de keuken schoonmaken, de andere kan koken, iemand anders kan de haren van de kinderen doen.” Jerome was het ermee eens: “We kunnen allemaal groeien, we kunnen groeien binnen elkaars gezelschap. We kunnen meer bereiken en floreren in het leven.”

Bron & Beeld: YouTube

relatie

Vrouw vertelt over haar open relatie: “Mijn transgender vriendin begon met mannen naar bed te gaan”

Geobsedeerd door het ouder worden

Man is geobsedeerd door het ouder worden: “hij krijgt bloed van zijn tienerzoon om jong te blijven”