in

Vrouw verleidde “tienermeisje” door zich voor te doen als jongen’

tienermeisje
Beeld: Unsplash

Een vrouw die wordt beschuldigd van het ‘verleiden van een tienermeisje tot seks door zich voor te doen als een jongen’ heeft alles ontkend. Ze droeg namelijk een boxershort met sokken erin om een “aubergine” na te bootsen.

Tienermeisje verleiden

In een bericht dat Georgia Bilham, 21 jaar, op 20 augustus 2021 naar haar moeder stuurde nadat het vermeende slachtoffer haar confronteerde met haar ware identiteit, schreef ze dat ze ‘nooit in de buurt van een meisje zou komen, ik zou de boxershorts niet hebben gehad, niets ervan’. Later in hetzelfde bericht had de jury gehoord dat Bilham tegen haar zei: ‘De boxershort en de sokken, je kent de waarheid daarachter al. Ik wist gewoon niet hoe ik het moest afbreken zonder ondervraagd te worden.’

Toen Anna Pope, de aanklager, haar vandaag in Chester Crown Court vroeg naar de verwijzing naar de boxershorts, hield ze vol dat het te maken had met het feit dat haar moeder de kleren van een ex-vriendje in haar slaapkamer had gevonden. Het vermeende slachtoffer vertelde de politie dat ze ‘een soort piemelfiguur’ voelde in de liesstreek van ‘George’ toen hun lichamen elkaar aanraakten. Maar Bilham vertelde aan de rechtbank: Ik weet niet wat ze voelde, want er zat niets in mijn broek.

tienermeisje
Beeld: Pexels

Web van leugens

Bilham gaf toe ‘een web van leugens’ te hebben geconstrueerd, maar ontkende ‘een kick’ te hebben gekregen van het misleiden van het vermeende slachtoffer. En ze ontkende seksuele bevrediging te hebben gehaald uit de seks met het vermeende slachtoffer, door te zeggen: “Ik heb er niet echt iets uitgehaald”. Tijdens een kruisverhoor door mevrouw Pope gaf Bilham toe dat ze ‘de hele tijd had gelogen’. Maar ze hield vol dat het vermeende slachtoffer de waarheid moet hebben geweten nadat ze Bilham haar ware identiteit had horen bevestigen aan de politie na het ongeluk in mei 2021. Ik loog alleen maar om mezelf te beschermen, niet mijn geslacht,’ voegde ze eraan toe.

Mevrouw Pope vroeg Bilham of ze ‘een kick had gekregen van haar te misleiden dat je een man was’. Nee,’ antwoordde ze. De rechtbank hoorde ook dat het vermeende slachtoffer Bilham op de avond van 19 augustus 2021 een bericht stuurde met de tekst: ‘Game over Georgia hun, je hebt sectie nodig’. Tien minuten later kregen juryleden te horen dat Bilham op Google zocht hoe ze een Snapchat-account kon verwijderen en kort daarna haar profiel van George Parry verwijderde.

Bilham ontkende echter dat uit de timing bleek dat ze reageerde op haar ontmaskering en zei: ‘Ik deed het gewoon, ik deed het. De moeder van het vermeende slachtoffer vertelde de rechtbank vorige week dat ze voor het eerst vermoedde dat ‘George’ was gaan logeren in het ouderlijk huis toen ze de wc-bril omhoog vond, omdat de partner van haar dochter niet bij hen woont. Maar ze ontkende Bilham dit ooit te hebben gedaan in de gedaante van ‘George’.

Bron: Dailymail

plus-size

Plus-size influencer verdubbelt haar eis voor gratis extra vliegtuigstoelen voor passagiers met overgewicht

geschorst

Indiase ambtenaar geschorst na laten leeglopen van reservoir om telefoon terug te krijgen