in

Beangstigende beelden van deurbel camera laten zien hoe een slang over de veranda van huiseigenaar glibbert

Beangstigende beelden van deurbel camera laten zien hoe een slang over de veranda van huiseigenaar glibbert
Beeld: YouTube @kvue

Verontrustende deurbel beelden van een grote slang over de veranda van een huiseigenaar hebben ieders nekharen overeind gezet.

Veranda van huiseigenaar

Op verontrustende beelden van een deurbelcamera waarop een grote slang te zien is in iemands portiek staan ieders nekharen overeind. Slangen zijn echt eng, vind je niet? Zelfs als je ze van een afstand bekijkt, is er iets aan ze dat ik absoluut angstaanjagend vind. En als er een over mijn hele veranda zou glibberen, zou het letterlijk game over zijn. Maar dat is precies wat er in juli gebeurde met een huiseigenaar, die een zeer onwelkome verrassing buiten zijn veranda kreeg. Het incident vond plaats in Advance, North Carolina, en de huiseigenaar zag het grote reptiel op de Ring deurbelcamera.

Slangen zijn niet ongewoon in deze regio, aangezien er ongeveer 38 verschillende soorten slangen voorkomen, waarvan er zes giftig zijn. Met de stijgende temperaturen in de zomermaanden gaan de koudbloedige reptielen vaak op zoek naar voedsel, onderdak en een partner – waardoor de kans steeds groter wordt dat ze in contact komen met een nietsvermoedende mens. En om eerlijk te zijn dacht deze slang waarschijnlijk dat ze de jackpot had gewonnen. In de video is te zien hoe de slang op de loer ligt op de veranda, om de reling heen draait en over de voorkant van het huis glibbert. Op een gegeven moment lijkt hij zelfs een deel van de pilaar te beklimmen die de veranda overeind houdt en blijft hij onverstoorbaar terwijl het hard waait en regent. Het is zeker griezelig om te zien, vooral voor degenen die bang zijn voor deze dieren.

Geen goed idee

Maar hoewel slangen voor sommige mensen angstaanjagend kunnen zijn, is het geen goed idee om de reptielen te doden of te verwonden als je er een tegenkomt. In een verklaring zei Jeff Hall, reptielenbeschermingsbioloog bij de North Carolina Wildlife Commission: “Slangen helpen de knaagdier-, slakken- en insectenpopulaties onder controle te houden. “Er zijn veel manieren waarop we kunnen samenleven met slangen, wat belangrijk is omdat van de 38 inheemse slangensoorten in North Carolina er 10 bedreigd, bedreigd of van speciaal belang zijn.” Voor degenen die nog steeds kippenvel hebben van het bekijken van de clip, ik weet zeker dat je blij zult zijn om te weten dat een team van onderzoekers een nieuwe soort gifslang heeft ontdekt (het spijt me zo).

Er waren eerder 14 verschillende soorten zweepslangen die in Australië voorkwamen en nu is er een nieuwe – genaamd de woestijnzweepslang. DNA-onderzoeker en eerste auteur van het onderzoek, Dr. James Nankivell van de Universiteit van Adelaide deed de ontdekking eerder dit jaar, samen met ere-onderzoeker Mark Hutchinson en de biodiversiteitsmilieudeskundigen Brad Maryan en Brian Rush uit Perth. Precies het nieuws dat we allemaal wilden…

Bron: Unilad

Beeld: YouTube

Man sluit medewerkers op in gebouw en laat aanwijzingen achter over hoe ze kunnen ontsnappen

Man sluit medewerkers op in gebouw en laat aanwijzingen achter over hoe ze kunnen ontsnappen

Vrouw geeft aan dat 'ondankbare' familielid haar huis 'geruïneerd' heeft

Vrouw geeft aan dat ‘ondankbare’ familielid haar huis ‘geruïneerd’ heeft