in

WTFWTF LOLLOL

Dit zijn de meeste extreme lichaamsaanpassingen!

YouTube @ Pk Chronicles

Sommige mensen hebben wel eens de beslissing genomen om lichaamsaanpassingen te ondergaan. Bij de vrouwen is dat meestal de billen of borsten die ze vergroten. Maar er zijn ook extreme lichaamsaanpassingen die gedaan worden door sommige personen.

Extreme lichaamsaanpassingen

Een van de lichaamsaanpassingen die mensen laten aanbrengen is bij hun tanden. In zo een geval worden er tand inplanten aangebracht om op een heel eng wezen te lijken. De mensen die hiervoor kiezen lijken dit wel heel bewust te doen. De tanden worden op een zodanige manier aangebracht dat de persoon op een Warcraft karakter video game begint te lijken. In de meeste gevallen moeten deze mensen hun manier van eten aanpassen, omdat dit niet meer normaal kan geschieden. Het blijft een grote vraag waarom iemand ervoor zou kiezen om op een enge Warcraft karakter te lijken. Wat zo bijzonder is voor het aanbrengen van foute tanden is hoe goedkoop het is. Al helemaal als je moet nagaan hoeveel het kost om je tanden te onderhouden.

YouTube @ Pk Chronicles

Oogboltattoeage

Een andere ingreep die ook gecategoriseerd kan worden als een extreme lichaamsaanpassing is een oogboltattoeage. Je hoort het goed: mensen laten hun oogbollen met inkt vullen! Er is wel een belangrijke en opmerkelijke detail over een oogboltattoeage. Een oogboltattoeage kun je namelijk niet meer laten verwijderen. Als je het eenmaal hebt aangebracht, blijft het voor de rest van je leven zo. Toch zijn er mensen die, om uiteenlopende redenen, ervoor kiezen om het te doen. Recent is er een video van een jongen verschenen die hiervan spijt gehad heeft. Wil je je ogen laten injecteren met inkt? Neem de tijd om hierover rustig na te denken. Het laatste wat je wil is spijt hebben wanneer het al te laat is.

Bron: YouTube @ Pk Chronicles

Nieuw filiaal Karens’ Diner geopend en de mishandeling is van een heel ander niveau

Ouders reserveren bankjes met onbeschoft briefje voor verjaardagsfeestje kind