in

Dit is de langste man ter wereld!

Dit is de werelds langste man!
Beeld: YouTube @ Nas Daily

Hier op aarde zijn we allemaal uniek. Je hebt verschillende soorten mensen met verschillende kwaliteiten. Zo zijn er mensen die uitsteken met hun uiterlijke kenmerken. Denk maar een man of vrouw met een abnormale lange neus. Allemaal zaken die je kunt tegenkomen. Dit is ook het geval met Sultan. Hij is namelijk de langste man ter wereld.

Langste man ter wereld

Zoals jezelf kunt zien is Sultan een Turkse man die leeft aan de grens met Syrië. Sultan is zo lang dat hij op een normaal bed, niet goed kan uitrusten. Sultan past niet in een normale auto en is in vergelijking met een normale persoon een reus. Een Youtuber die het verhaal hoorde van Sultan werd nieuwsgierig en besloot om Sultan op te zoeken. Hij had namelijk verschillende vragen waarop hij graag antwoord wilde hebben. Enkele van deze vragen waren wie Sultan eigenlijk is, hoe het komt dat hij zo lang is en waarom hij een wandelstok nodig heeft tijdens het wandelen.

Beeld: YouTube @ Nas Daily

Het verhaal

De Youtuber die op zoek was naar antwoorden kreeg die uiteindelijk ook. Op de vraag waarom hij zo lang is, kwam hij tot de ontdekking dat hij een tumor in zijn hoofd had. Deze tumor zorgde ervoor dat Sultan, maar bleef groeien. Sultan heeft momenteel een lengte van 2.51 cm en dat is de lengte van twee normalen personen bij elkaar. Om zich te kleden heeft Sultan speciale kleren nodig. Verder heeft hij een speciale schoen en ook een special pen. Wat zeker vermeld moet worden is dat Sultan een erkende Guinnes Book of World Record van de langste man ter wereld op zijn naam heeft staan. Hierdoor werd hij populair en reisde hij de wereld rond. De langste man is heel erg groot van gestalte, maar heeft een heel groot hart.

Bron: YouTube

Gigantische 'Godzilla-achtige' hagedis klimt raam van huiseigenaar in Amerika

Gigantische ‘Godzilla-achtige’ hagedis beklimt raam van huiseigenaar in Amerika

Uniek koppel: Hij is ‘vrouwelijk’ en zij is ‘mannelijk’