in

Vader wordt beschimpt voor het ‘ontlopen van zijn verantwoordelijkheden

verantwoordelijkheden

Op een video die eerder deze maand werd gedeeld, deelde een TikTokker, haar ‘woede’ terwijl ze uitlegde hoe de situatie zich ontvouwde. Ze was namelijk op een vlucht waar ze naast een moeder zat met een ‘baby op schoot en een peuter naast haar’.

Verantwoordelijkheden ontlopen

“Het was heel wat,” schreef de TikToker. In een poging om te helpen bood ze aan om van stoel te ruilen met de vader, die een paar rijen hoger zat, zodat hij bij zijn vrouw kon zitten. De TikToker herinnerde zich: “Hij zegt ‘geweldig, bedankt’ en stuurt een ander klein kind om bij de moeder te zitten. Hij genoot van een kindervrije vlucht.” Ik weet zeker dat we het er allemaal over eens zijn dat een vlucht waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over huilende, bange of verveelde kinderen te verkiezen is boven het alternatief, maar dat betekent niet noodzakelijk dat je de vrijheid moet grijpen als je de kans krijgt. Door toedoen van de vader kreeg de moeder uiteindelijk alle verantwoordelijkheid en daar waren de TikTokers niet blij mee.

“Het ergste is dat mama waarschijnlijk al het inpakken en plannen en alles hiervoor heeft gedaan,” schreef een criticus na het bekijken van de video. Een ander voegde eraan toe: “Als ik de moeder was, zou hij daarna mijn man niet meer zijn.” “Het maakt niet uit of het de vader of de moeder is die dit doet, als je meerdere kinderen hebt moet je het samen doen tijdens een vlucht,” schreef een derde.

@one_toughmother A little sunday rage for ya #momsoftiktok #deadbeatdad ♬ female rage – ☾

Weigeren

Het is de moeite waard om op te merken dat de vader het aanbod van de TikToker waarschijnlijk niet zelf had kunnen aannemen, want dat zou betekenen dat het kind dat oorspronkelijk bij hem zat alleen gelaten zou worden, maar hij had haar aanbod wel kunnen weigeren en in ieder geval één kind uit handen van de moeder kunnen nemen. Dat gezegd hebbende, hebben andere TikTokers erop gewezen dat we het volledige verhaal van deze familie niet kennen.

Een kijker zei: “Wat als hij de thuisblijvende vader was en moeder eindelijk voor de kinderen zorgde zodat hij er even tussenuit kon?” We zullen nooit weten hoe de plotselinge verschijning van het extra kind in de stoel naast de moeder haar is vergaan, maar TikTokers hebben in ieder geval de woede onder controle.

Bron: Ladbible

voorruit

Schreeuwende automobilist slaat voorruit van bestuurster en scheldt haar uit

resultaten

Man die al zeven jaar geen shampoo gebruikt, laat opmerkelijke resultaten zien