in

Deze vrouw is verliefd op een alien!

Vrouw is verliefd op een alien!
Beeld: YouTube @ StoryTrender

Over aliens kunnen er oneindige discussie zich voordoen. De een vindt dat ze echt zijn, terwijl anderen het afdoen als iets wat gewoon is opgemaakt door mensen. Aan welke kant van de discussie je ook mag staan, in verschillende landen zijn er ontdekkingen gedaan die duiden op buitenaardse activiteiten. Dit is blijkbaar waaraan een vrouw vasthoudt, want ze is verliefd op een alien.

Verliefd op een alien

Volgens de Britse Abbie Bella is ze naar eigen zeggen verliefd op een alien. In een video geeft Abbie aan dat ze het gevoel krijgt de alien al lang te kennen van een ander universum. Abbie doet verschillende video-opnames op Instagram. In haar video’s doet ze geregeld uitspraken over aliens voor de grap en dit is volgens haar hoe het allemaal begon. Abbie laat verder weten dat ze op een telepathische manier met de aliens in contact is. In de avond uren doet ze haar ramen open om het contact met de buitenaardse wezens op te zoeken. Op een avond zag ze een UFO in de lucht zweven en dit beschouwd ze als de eerste ontmoeting met de alien.

YouTube @ StoryTrender

Liefde op het eerste gezicht

Als we de woorden van Abbie goed begrijpen, dan komt het erop neer dat de relatie tussen zij en de alien “liefde op het eerste gezicht” is geweest. Volgens Abbie zijn de aliens al hier op aarde zijn, maar alleen kunnen we ze niet zien. Naar eigen zeggen van Abbie zal “Interspacing dating” mogelijk zijn. Mensen zullen dan gewoon kunnen daten met een alien. Abbie is vastberaden en wil de wereld graag laten weten dat ze verliefd is op een alien. In het verlengde hiervan geeft ze aan dat we het meer moeten zien in de richting van “Love has no borders”.

Bron: YouTube

Baby lacht hysterisch als mama zoete aardappelen schilt.

De Japanse Rapunzel heeft haar al 17 jaar niet geknipt!