in

WTFWTF LOLLOL

Partner onthult: “Ze is niet bij me “Voor een green card”

Beeld: YouTube @Truly

Getrouwd stel Scott en Divine zijn al vijf jaar samen en worden vaak beoordeeld op basis van hun uiterlijk. Het stel ontmoette elkaar online in 2017 toen Divine Scott toevoegde en berichtte op Facebook en hem voor iemand anders had aangezien. En hij onthult namelijk dat ze niet bij hem voor een green card.

Lange afstand relatie

Toen Scott zich realiseerde dat het geen spamaccount was en dat het een echte vergissing was, dacht hij toch van de gelegenheid gebruik te maken om te reageren en Divine te leren kennen. Na een paar gesprekken klikte het en begonnen ze een langeafstandsrelatie. Later dat jaar vloog Scott van de VS naar de Filipijnen om Divine voor het eerst persoonlijk te ontmoeten. Hij dacht dat Divine de ware was en vroeg haar daar ten huwelijk. Na een paar jaar een langeafstandsrelatie te hebben gehad, bezocht Divine Scott in de VS en trouwde het stel. Divine begon toen video’s van het stel online te delen en dat leverde veel negatief commentaar op.

Gebruiken voor een green card

Vanwege de aard van hun relatie gaan mensen ervan uit dat Divine Scott gebruikt voor een green card of alleen bij hem is voor geld. Online trollen vinden het ook moeilijk te geloven dat Divine zich tot Scott aangetrokken zou voelen. In het begin deden de opmerkingen het stel pijn, maar ze zijn nu zo repetitief dat ze eraan gewend zijn geraakt. Scott vertelde Truly: “Omdat je steeds weer hetzelfde ziet… Er is gewoon geen effect meer.” Het stel neemt de opmerkingen niet langer ter harte en gebruikt ze om hun creativiteit aan te wakkeren en er grappige video’s op te maken.

Bron & Beeld: YouTube

Jongen geeft stiekem huisfeest en dan gebeurd dit!

Man met overgewicht furieus om opgelegde dieet: vindt het mensonwaardig!

Man met overgewicht furieus om opgelegde dieet: vindt het mensonwaardig!