in

Abnormale besparingsmethode van vrouw in restaurant wakkert discussie aan

Abnormale besparingsmethode van vrouw in restaurant wakkert discussie aan
Beeld: TikTok @kurasondushi

Een besparingsmethode kunnen we altijd goed gebruiken. Het stelt ons in staat om een paar euro’s te besparen. Door deze besparing ontstaat er dan ruimte om meer te kunnen realiseren. Welke besparingsmethode je kan toepassen ligt geheel en al aan jou. Een vrouw die in een restaurant probeerde te besparen zorgde voor een punt van discussie.

Besparingsmethode van vrouw in restaurant

Iedereen is er mee eens dat besparen iets wat goed is. Maar de vrouw in de video bewijst wel dat er voor alles een grens is. Ze is namelijk bezig met besparen waarbij de wenkbrauwen wel zullen fronsen. Op de eerste plaats is het zo dat uit eten gaan en besparen niet samen gaan. Iedereen die wil besparen zet uit eten even aan de kant voor het klaar maken van een lekker maaltijd thuis. Maar de vrouw in de video heeft duidelijk een andere mening. Zij vindt namelijk dat je ook tijdens het uit eten ook kunt besparen. De beelden hebben wel ervoor gezorgd dat er een discussie is ontstaan als dit wel zo moet. De vrouw heeft in ieder geval lak aan wat mensen willen zeggen.

@kurasondushi #voorjoupagina ♬ origineel geluid – dushi

Neemt eten mee voor haar hond

In een van de video’s die op TikTok is geupload is te zien dat de vrouw een flesje cola uit haar tas neemt. Op tafel is te zien dat haar flesje cola namelijk al op is en weer eentje bestellen lukt even niet. In een andere video is vrouw te zien waar ze bezig is te smullen van een overheerlijke spareribs. Maar de vrouw denkt niet aan haar zelf en zet een paar stukken in een zakje voor haar trouwe viervoeter. Met dit gegeven heeft ze dus op twee manieren bespaard.

Bron: sgxl.nl

Beeld: TikTok @kurasondushi

Vrouw lucht hart: 'Ik wordt gehaat maar mijn tattoos versterken me'

Vrouw lucht hart: ‘Mensen haten me, maar mijn tattoos versterken me’

Moeder onthult: “Ik wil niet dat zij gepest word om haar doorlopende wenkbrauwen”