in

Vrouw zet het internet op de verkeerde been met voedsel gemaakt van een speciale substantie

Vrouw zet het internet op de verkeerde been met voedsel gemaakt van een speciale substantie
Beeld: YouTube @ Cater Clips

Op de verkeerde been gezet worden door iets of iemand kan soms een wow-effect hebben. In de meeste gevallen is het zo dat je je dan vergist hebt met de werkelijke situatie. Dit komt omdat het beeld dat je ziet verdacht veel lijkt op dat wat je in je hoofd hebt. Zo is er een vrouw die voedsel klaarmaakt dat niet echt is.

Het internet de verkeerde been gezet

Wie naar de video kijkt zal merken dat er verschillende soorten gerechten door de vrouw klaargemaakt wordt. Maar de video toont namelijk dat het niet echt voedsel is. Door een speciale substantie te gebruiken kan de vrouw verschillende soorten gerechten maken. Als ze klaar is met haar voorbereiding zou je nooit kunnen raden dat het geen echt voedsel is. De verschillende ‘gerechten’ die de vrouw klaarmaakt is verschillend. Naaste verschillende soorten voedsel maakt ze ook nog diverse toetjes zoals een ijsje of koekjes. Door de creativiteit van de vrouw is ze in staat om verschillende gerechten klaar te maken.

YouTube @ Cater Clips

Speciale substantie voor kaarsjes

Het blijkt dat de speciale substantie die de vrouw gebruikt bestemd is voor het maken van kaarsjes. Het is dus mogelijk om een kaarsje bij de vrouw te bestellen in de vorm van een pannenkoek met alles erop en eraan. Speciaal voor de mensen die voor een speciaal evenement speciale kaarsjes willen hebben, kan deze vrouw zeker helpen. In de meeste gevallen lopen mensen met verschillende ideeën rond. Gezien de creativiteit van de vrouw is er dan ook niets dat ze niet zal kunnen maken. Om de juiste kleur te geven aan de speciale kaarsjes, maakt ze gebruik van een bepaald kleursel. De werken van de vrouw heeft zonder meer ervoor gezorgd dat het internet op de verkeerde been gezet is.

Bron: YouTube

Man onthult: “Vreemden denken dat mijn man mijn grootvader is”

13-Jarige gaat viraal met make-up transformatie