in

Influencer onder vuur na ‘verontrustende’ video waarin zij in bikini voor haar stiefvader danst

Dansen voor stiefvader

Een Australische influencer kreeg onlangs een lading kritiek over zich heen toen zij een video in een bikini plaatste waar ze voor haar stiefvader danst.

Dansen voor stiefvader

Karina Irby, die in Queensland woont, plaatste een video op TikTok, maar had niet verwacht dat zij zulke felle reacties zou krijgen. De Australische staat bekend om het delen van “echte” foto’s van haar lichaam en heeft ruim 1,2 miljoen volgers. Toch heeft regelmatig met “trollen” te maken die vervelende opmerkingen maken over haar figuur, de ophef was echter deze keer om een andere reden.

De influencer die tevens eigenaar is van ‘Moana Swimwear’ droeg in de video een van haar eigen bikini’s en danste voor haar stiefvader, ook in zwemkleding, die met zijn rug naar haar toestond.In eerste instantie heeft de man niets door tot hij zich omdraait en lacht om de stunt van zijn stiefdochter. Veel kijkers vonden de video ongepast en noemden de actie ‘belachelijk’.

Gevoel voor humor

Zelf vind Karina de felle reacties op haar video ‘stom’. “Wat je tegenwoordig ook doet op sociale media, er zal altijd wel iemand een manier vinden om je neer te halen, of projecteer in dit geval hun onzekerheden of problemen op jou”, zegt ze.

“Maar in dit geval zijn de feiten vrij eenvoudig. Mijn stiefvader en ik hebben een geweldige, normale relatie. We hebben allebei een goed gevoel voor humor en doen graag domme dingen om anderen aan het lachen te maken”, voegt de 32-jarige eraan toe.

Volgens Karina had hun kledingkeuze te maken met het feit dat het erg warm was rond de kerstdagen in Australië, en dat het gezin die dag door had gebracht aan het zwembad. Ze zegt zelf zich niet al teveel aan te trekken van de reacties die haar gedrag afkeurden.

“Maar ik vind het wel een beetje grappig – en een beetje triest – dat zoveel mensen hun feestdagen doorbrengen met boos worden op internet, terwijl ze plezier zouden moeten hebben met hun familie.”, aldus Karina. De video is inmiddels als meer dan 440.000 keer bekeken.

Bron: Zita.be

Beeld: Instagram @karinairby

fles bier

Man duwt een 7- inch fles in zijn achterste: “probeerde zijn zitvlak te krabben”

Australische man reist naar Zweden om de binnenkant van zijn oren te verwijderen