in

Zwaarste jongen ter wereld maakt grootste comeback!

Zwaarste jongen ter wereld maakt grootste comeback!
Beeld: YouTube

Als je getypeerd wordt als iemand die de zwaarste is van de groep, dan is het zaak dat er een belletje bij jou gaat rinkelen. Kampen met overgewicht is op verschillende manieren niet goed. Dit heeft een jongen genaamd Jacob ondervonden. Jacob was vanaf zijn geboorte een grote baby. Zijn ouders, die het in eerste instantie niet erg vonden, zouden hiervan later spijt van krijgen.

Jacob de zwaarste jongen ter wereld

Zoals eerder aangegeven is Jacob vanaf zijn geboorte de zwaarste van de familie. Zijn moeder en vader maakten zich toen niet druk om het gewicht van kleine Jacob. Ze waren van mening dat hij gewicht zou verliezen, naarmate hij ouder zou worden. Maar dat gebeurde niet en het bereikte een punt waarbij het gewicht van Jacob een probleem vormde. Het lastige van dit alles is dat Jacob door zijn overgewicht begon te kampen met gezondheidsklachten. De ouders van Jacob moesten wat doen, anders kon het fataal voor hem aflopen. Maar wat ze dan ook probeerden, het lukte maar niet met afvallen. Na lang zoeken naar verschillende manieren, hebben ze uiteindelijk een gevonden.

Jacob maakt de grootste comeback

Doktoren hebben naar de situatie van Jacob gekeken. Er was geen ander alternatief dan operatief ingrijpen. De ouders van Jacob waren huiverig hiervoor, maar ze wisten dat ze niet te veel opties hadden. Maar Jacob zou vriend en vijand verrassen. Na een periode van 12 maanden heeft hij veel gewicht verloren. Dit heeft met zich meegebracht dat hij zijn kleding niet meer kon gebruiken. Hij moest namelijk maten minder kopen. Jason heeft zeker bewezen dat je altijd terug kan komen van een setback. Omstandigheden mogen je niet weerhouden om je doelen na te gaan. Jacob die met suikerziekte kampte, heeft dat niet meer. Verder voelt hij zich nu lekkerder in zijn vel.

Bron: YouTube

Beeld: YouTube @ Cincinatti Children’s

10 hilarische foto’s die bewijzen dat moeders de zwaarste baan ter wereld hebben

Vrouw die documentaire over oplichter ziet, toch opgelicht door hem!

Vrouw die documentaire over oplichter ziet, toch opgelicht door hem!