in

Dunkin’ Donuts medewerker slaat boze klant op beste manier neer

Boze klant
Beeld: TikTok

Werken in de fastfoodindustrie kan een wrede baan zijn. En de manager van Dunkin’ Donuts had de perfecte reactie op een boze klant die op hen afkwam.

Boze klant

Op sociale media zijn beelden te zien van een klant die een Dunkin’ Donuts binnenstormt om te klagen bij een personeelslid. In de clip, die talloze keren is bekeken, is de vrouw te zien die eist dat ze met een manager spreekt over een incident. Ze zegt: “Waar is de manager hier, want ik weet niet wat er mis is met deze b***h, maar daar ben ik niet voor. “Ik weet niet wie de f**k je denkt dat je… ga je een raam in mijn gezicht gooien?! Speel niet met me, speel niet met me!” Een medewerker komt dan naar de balie en vraagt: “Ja, wat ga je doen? Ik ben de manager, eigenlijk is zij de manager, ik ben de assistent.” “Jij bent de manager en je gaat een raam voor mijn gezicht dichtgooien? Dat is erg onbeleefd.” vraagt de vrouw.

Waarop de assistente antwoordt: “Je gaat wat zachter praten, lieverd. Ik ben blij dat je een stapje terug hebt gedaan. Heel slim. “Ik heb de manager, wil je haar spreken?” De klant, die inmiddels aan de andere kant van de balie staat, antwoordt: “Ik wacht op mijn spullen.” Waarop de medewerker zegt: “Oh, ok, ik snap het.”

@leonardsummers391

♬ original sound – mr.on time no cap

De beelden

Sinds de beelden zijn gedeeld, hebben ze veel reacties losgemaakt, met mensen die de Dunkin’ Donuts medewerker steunen. Velen prezen haar voor de manier waarop ze met de situatie omging. “Ik vind het mooi hoe ze snel kalmeerde nadat haar temperatuur gecontroleerd was,” zei een gebruiker. Een ander schreef: “Die dame is een baas. Het lijkt erop dat ze al eerder in zo’n situatie heeft gezeten.”

“Het gebeurt niet vaak dat ik denk ‘Yep, she a bad mf’ en dat het geen vrouwelijke professionele vechter is, maar dit is zo’n moment,” schreef een derde. Iemand anders voegde eraan toe: “Ik moest lachen om alles wat ze zei. Van de assistent tot de manager verduidelijking tot de neerbuigende ‘heel slim’ tot de nonchalante ‘oh ok’ lollll peuterbewijs je hebt hier geen macht vibe. “Ik wil weten waarom ze het raam voor haar dichtdeed. Maar met de manier waarop deze peuter zich gedraagt, denk ik dat ik een idee heb lol.”

Bron: Unilad

medewerkers

Medewerkers slaan man in elkaar die van hen probeerde te stelen en worden ‘aangeklaagd voor mishandeling’

ijsbaden

Gezondheidsfanatieke arts zegt dat trendy ijsbaden haar ‘seksuele honger’ hebben gestimuleerd