in

Dit is de vrouw met de grootste voeten: ‘Haar schoenmaat is 48!’

Dit is de vrouw met de grootste voeten: 'Haar schoenmaat is 48!'
Beeld: YouTube @ SWNS

In dit artikel laten we je kennis maken met de vrouw die de grootste voeten heeft. Deze vrouw heeft 48 als schoenmaat. Je zult dus een paar keer moeten nadenken om met haar te sollen, want een schop wil je liever niet van haar ontvangen. Omdat vrouwen doorgaans kleine voeten hebben, zorgt dit ervoor dat de vrouw tussen de velen meteen opvalt.

Vrouw met werelds grootste voeten

Het hebben van grote voeten brengt verschillende voordelen met zich mee. Een van de voordelen is dat je gretig gebruik kan maken van regelmatige acties die schoenenwinkels hebben. Een ander voordeel is dat je helemaal niet bang hoef te zijn dat je schoenen gedragen wordt door een familielid. En zo kunnen we doorgaan met de verschillende voordelen die een ‘grote voet hebben’ met zich meebrengt. Hoe mooi de voordelen van een ‘grote voet hebben’ dan ook klinkt, helaas zijn er ook nadelen die eraan gekoppeld zijn. De vrouw is de 39-jarige Tanya Herbert en ze krijgt zeker ook te maken met deze nadelen.

Beeld: YouTube @ SWNS

‘Schoenmaat 48!’

Een van de grootste nadelen die de vrouw ondervindt, is het vinden van een geschikte schoen. De oplossing die ze hiervoor bedacht heeft, is dat ze zelf haar schoenen construeert. In sommige gevallen gebruikt ze een schoen die wat kleiner is en vermaakt deze tot een schoen die ze nog net kan aan doen. Omdat de vrouw de werelds grootste voeten heeft, is ze door Guinness World Records in de bloemetjes gezet. De vrouw is namelijk nu in het bezit van de titel ‘Persoon met werelds grootste voeten’. Ondanks de obstakels om aan een goede schoen te komen, slaagt de vrouw er wel steeds in om iets aan te doen.

Bron: YouTube

Jaloerse vrouw bekritiseerd influencer die enkel in een sportbeha gymt: 'Mogelijk gaat haar man naar dezelfde gym'

Jaloerse vrouw bekritiseerd influencer die enkel in een sportbeha gymt

Vrouw zwaar bekritiseerd: 'Ze gaat relaties met mannen aan om hun harten te breken!'

Vrouw zwaar bekritiseerd: ‘Ze gaat relaties met mannen aan om hun harten te breken!’