in

Vrouw die een mommy make-over onderging, zegt dat ze niet had verwacht dat het haar uiterlijk ‘daar beneden’ zou veranderen

mommy make-over
Beeld: TikTok

Een vrouw die een mommy make-over onderging, heeft verteld over de realiteit van plastische chirurgie waar niemand over praat. Ze zei dat ze niet voorbereid was op de vieze geur van haar lichaamssappen of hoe haar vagina nu ’totaal anders’ is.

Mommy make-over

Stacie Hudson, 28, uit Alberta, Canada, betaalde meer dan 25.000 dollar voor een borstlift en een volledige buikwandcorrectie toen ze vorige maand onder het mes ging. Ze heeft haar herstel gedocumenteerd op TikTok, waar ze de handle @stacehuds gebruikt. In een recente video deelde ze een aantal dingen die ze wilde weten over het ondergaan van een mommy makeover operatie, waaronder hoe haar buikwandcorrectie haar uiterlijk ‘daar beneden’ zou veranderen. Niets had me hierop kunnen voorbereiden. Niemand had er ooit over gesproken of iets over gezegd. Een operatie heeft mijn vagina veranderd. Oké. Wat?” zei ze.

Hudson merkte op dat deze verandering logisch is als je erover nadenkt, maar ze was niet van tevoren gewaarschuwd. Als ze de huid aan de bovenkant weghalen, moeten ze ook de huid aan de onderkant weghalen en die samen uitrekken,” legde ze uit. Dus ja, het is hier opgerekt, maar het is ook daar beneden opgerekt. Het is nu helemaal anders daar beneden en het is echt een beetje vreemd. Ik moet mijn hoofd er nog over buigen. Hudson had ook niet verwacht hoe ‘stinkend’ ze zou zijn, terwijl ze herstelde van haar borstlift en buikwandcorrectie. Ik denk dat het komt omdat je al dat vocht hebt. Je krijgt je drains, maar dan komen je drains eruit. Het moet eruit,” zei ze. Je plast het eruit. Je zweet het uit en het stinkt. Geen enkele hoeveelheid deodorant kan me op dit punt redden.

@stacehuds Please share any that i missed! #mommymakeover #mommymakeoverjourney #tummytuck #tummytuckjourney #tummytuckrecovery #mommymakeoverrecovery #mastopexy #plasticsurgery #mommymakeoversurgery ♬ original sound – Stacie | mom & lifestyle

Operatie

Hudson merkte op dat je na de operatie ‘een tijdje niet kunt douchen’ en zei dat ze mensen heeft gesproken die 10 dagen niet in bad konden. Mijn eerste douche na de operatie kon ik niet eens zeep gebruiken, dus ik kon zelfs niets doen aan mijn stank’, legde ze uit. De moeder merkte op dat het extreem pijnlijk is om te lachen of te hoesten na een buikwandcorrectie en dat ‘de tweede genezingsfase erger is dan de eerste. In de eerste fase lig je in bed, kun je je niet bewegen, slik je pijnstillers, wat dan ook,” legde ze uit. Dan komt de tweede fase waarin je je weer jezelf voelt, ik wil bewegen, maar dat kan niet omdat je nog aan het genezen bent. Hudson deelde ook de verrassende reden waarom je geen sieraden mag dragen tijdens een operatie. Ze vertelde dat een verpleegster haar had verteld dat je dan het risico loopt op chirurgische brandwonden van de medische apparatuur.

De eye-opening video is meer dan 791.000 keer bekeken en heeft honderden reacties ontvangen. ‘Meid!!! dank je wel voor de ECHTE REALNESS!!!’ reageerde een persoon, terwijl een ander toevoegde: ‘Dit!!! Alles wat je zegt heb ik meegemaakt! Ik ben 15 dagen postoperatief.’ Anderen merkten op dat ze soortgelijke veranderingen aan hun vagina hadden na de operatie die onverwacht waren – maar het zijn niet alleen vrouwen die een oppepper krijgen daar beneden. Mijn man kreeg een buikwandcorrectie en zijn P werd ook gelift,’ legde een vrouw uit. Hij praat er graag over. Ik heb de mijne 10 dagen geleden gehad. Ik was zo in de war toen ik recht in de knieën van mijn moeder plaste terwijl ze me hielp ondersteunen,’ deelde iemand anders.

Bron: Dailymail

sperma

Vrouw onthult: “Mijn verloofde wil sperma doneren aan zijn beste vriendin en liet me schuldig voelen omdat ik nee zei”

stukken

Moeder is woedend nadat ze een pizza bestelde die aankwam als een puinhoop met ontbrekende stukken