in

Vrouw die “slechte moeder” genoemd wordt, verdedigt haar kledingkeuze

Vrouw die "slechte moeder" genoemd wordt verdedigd haar kledingkeuze
Beeld: Instagram @mia_boardman

Een moeder die zich op een stijlvolle manier kleedt om te gaan stappen, heeft uitgehaald naar critici die haar actie niet gepast vinden. Zij vinden namelijk dat ze hierdoor een “slechte moeder” is. De 25-jarige Mia Boardman is van mening dat ze haar manier van kleden niet hoef aan te passen, omdat ze de moeder is van de vijfjarige Marilya.

Kledingkeuze en ouderschap

In een interview met de Daily Star reports geeft de moeder aan moe te zijn van mensen die zeggen dat haar dochter van haar afgepakt moet worden om haar kledingstijl. Zij geeft aan dat er mensen zijn die haar benijden, omdat zij geniet van nachtjes stappen met haar vrienden. Mia vindt dat het niet einde van de wereld is wanneer mensen kinderen krijgen. Daarnaast hebben vaders en moeders ook recht om te kunnen genieten.

Slechte moeder

Mia zei in een interview aan told Fabulous het volgende: “Ik hou ervan om een bepaalde type kleding te dragen die volgens sommige mensen niet typisch is voor een moeder.” En dat maakt me een slechte moeder? Mensen zijn zover gegaan om op te roepen dat mijn kind van mij afgepakt moet worden, omdat ik me zo kleedt.” Mia snapt dat het ouderschap gepaard gaat met “offeringen”, maar benadrukt dat ze tijd voor haar zelf mag maken. Al helemaal als haar dochter op bezoek is bij haar vader.

Moeder slaat terug

Mia vertikt het om zich wat van het kritiek aan te trekken en zegt dat ze zich niet druk maakt. Zij weet dat ze altijd daar is voor haar dochter. Dat ze gaat stappen met haar vrienden maakt haar helemaal niet tot een slechte moeder.

Bron: Mirror

Beeld: Instagram @mia_boardman

Taylor lijdt aan een zeldzame aandoening: "Mijn moedervlek is mijn ongeboren tweelingzus."

Taylor lijdt aan een zeldzame aandoening: “Mijn moedervlek is mijn ongeboren tweelingzus.”

Vrouw beweert dat niemand haar huis wil bezoeken: ze heeft een 'spook' als huisgenoot

Vrouw beweert dat niemand haar huis wil bezoeken: ze heeft een ‘spook’ als huisgenoot