in

Vrouw geeft €12526.98 uit om auto te leren rijden: ‘Slaagt pas na 960 pogingen!’

Vrouw geeft €12526.98 uit om auto te leren rijden: 'Slaagt pas na 960 pogingen!'
Beeld: YouTube @Asian Culture Unlocked

Een vrouw die € 12526.98 heeft uitgegeven om te leren rijden, is pas geslaagd nadat ze na 960 pogingen haar examen heeft behaald. Je mag zeggen wat je wil, maar opgeven komt niet voor in het woordenboek van deze vrouw. Hoewel ze bleef zakken tijdens het examen, gaf ze het nooit op. Iedereen die zonder resultaat geprobeerd heeft om een rijtest te behalen, kan zeker wat motivatie putten uit het verhaal van deze vrouw.

Geeft € 12526.98 om te leren rijden

Het verhaal van Cha Sa-soon is op reddit gedeeld, waar het de aandacht heeft getrokken vanwege haar vasthoudendheid bij het najagen van haar rijbewijs. In april 2005 deed ze haar eerste poging voor het schriftelijk examen, maar slaagde helaas niet. De Zuid-Koreaan liet zich echter niet afschrikken en bleef het opnieuw afleggen totdat ze slaagde, waarbij ze gedurende drie jaar elke dag vijf dagen per week examen deed. Vervolgens bracht ze dit terug tot slechts twee keer per week, totdat ze bij haar 860e poging uiteindelijk slaagde voor het schriftelijk examen. Toen ze dat eenmaal onder de knie had, ging ze door naar het praktijkexamen, dat ook een uitdaging zou blijken te zijn.

Beeld: YouTube @ Asian Culture Unlocked

Pas geslaagd na 960 pogingen

Cha Sa-soon moest de test 10 keer afleggen, waarmee het totaal aantal rijexamens tussen de schriftelijke en praktische onderdelen op 960 kwam. De kosten hiervan waren volgens rapporten zo’n € 12.500, maar ondanks de kosten gaf ze niet op, omdat ze moest kunnen rijden voor haar groente verkoopbedrijf. Volgens de rij-instructeur van Cha Sa-soon was het een ontlading toen ze uiteindelijk slaagde. De instructeur van Jeonbuk Driving School zei: ‘Toen ze eindelijk haar rijbewijs had, gingen we allemaal juichend naar buiten en omhelsden haar en gaven haar bloemen.’ ‘Het voelde aan als een enorme last waarvan wij bevrijdt waren. We hadden niet het lef om haar te zeggen dat ze moest stoppen, want ze kwam steeds opdagen.’

Bron: dailymail.co.uk

bos

Vrouw onthuld hoe ze op zesjarige leeftijd twee dagen alleen overleefde in het bos

aardappel

Vrouw gebruikt aardappel als anticonceptiemiddel en krijgt na twee weken verrassend resultaat