in

Gedumpte bruid besluit door te gaan met bruiloft zonder bruidegom

Beeld: YouTube @SWNS

Elk bruid kijkt heel enthousiast uit naar de dag van hun huwelijksdag. Maar voor deze gedumpte bruid is het helaas niet zo goed afgelopen. Ze werd namelijk gedumpt op haar huwelijksdag, maar besloot desondanks door te gaan met haar huwelijk zonder haar bruidegom.

Gedumpte bruid

Kayley Stead, ontdekte dat ze niet met haar partner van bijna vier jaar zou trouwen op de ochtend van haar bruiloft. Maar ondanks het hartzeer besloot Kayley door te gaan met de grote dag. Omringd door haar geliefden, op 15 september in het Oxwich Bay Hotel in Gower, Swansea, Wales stapte de gedumpte bruid namelijk alleen in het huwelijksbootje.

Kayley ging door met haar huwelijksingang, maaltijd, toespraken, dansen en poseerde zelfs voor professionele foto’s zonder haar bruidegom. Ze kwam zingend binnen op Lizzo’s ‘Good as Hell’ met haar bruidsfeestje. Dappere Kayley stootte de bovenste laag van haar bruidstaart af, en bracht haar eerste dans door met de bruidsjonkers, haar broers en vader Brian, 71. Kayley, die nu alleen woont en haar huwelijksreis heeft afgezegd, is blij dat ze het feest toch heeft gehouden zodat geld en moeite niet verloren zijn gegaan. Haar vrienden hebben zich om haar heen geschaard, zijn nauwelijks van haar zijde geweken en hebben een GoFundMe-pagina opgezet om te proberen wat kosten terug te verdienen.

Bruidegom spoorloos

Verzekeringsklerk Kayley, die in Portmead, Swansea, Wales woont, zei: “Ik zag de bruidegom rond 16.00 uur de dag voor de bruiloft en ik heb sindsdien niets meer van hem gehoord. “We hebben geprobeerd hem te bereiken, maar ik heb geen reactie van hem gehad, geen reden waarom. Ik heb geen uitleg gekregen, niet dat ik die nu wil, want het is al voorbij. “Het was een absolute schok, ik had geen enkele aanwijzing dat hij dit zou doen, maar toen ik mijn meisjes zo radeloos zag, wilde ik de dag omdraaien. “Ik wilde me de dag niet herinneren als een compleet verdriet.”

“De hele dag zeiden we dat het voelde als een aflevering van Hollyoaks of EastEnders. Het voelde niet als een echte situatie. “Er waren zoveel speciale momenten, zoals mijn trouwingang, de sparkler walk, de eerste dans en het slaan van de bruidstaart, dus er was nog steeds geluk in de dag. “Ik had al dat geld uitgegeven, ik keek uit naar het eten, een dans met mijn vader, tijd doorbrengen met mijn familie, dus waarom niet?” Kayley en haar ex begonnen in december 2018 te daten en verloofden zich toen hij in augustus 2020 een aanzoek deed.

Bron: Uk.news.yahoo

Beeld: YouTube @SWNS

Zelfs ongeboren baby's vinden de smaak van boerenkoolsalade niet lekker!

Zelfs ongeboren baby’s vinden de smaak van boerenkoolsalade niet lekker!

Enorme alligator van 12 voet gevangen in een woonstraat in Amerika

Enorme alligator van 12 voet gevangen in een woonstraat in Amerika