in

Stel met 37 jaar leeftijdsverschil moest elkaar jarenlang geheim houden

Beeld: YouTube @SWNS

Men zegt vaak liefde kent geen leeftijd. En bij dit koppel is er sowieso sprake van. Ze hebben namelijk een leeftijdsverschil van 37 jaar, maar ze hielden hun relatie jarenlang geheim om één specifieke reden.

37 jaar leeftijdsverschil

De 27-jarige Janne Puhakka ontmoette Rolf Nordmo, 64, in 2014 nadat hij een week lang online had gechat. Het paar was op slag verliefd op elkaar. Janne, een voormalig pro- ijshockeyspeler, was pas 19 op dat moment en was ‘bang voor de manier waarop hij zou worden gezien in de ultra-mannelijke sportwereld’, en was bang voor de reacties van zijn teamgenoot. Hoewel ze elkaars familie ontmoetten, deden ze in het openbaar alsof ze gewoon vrienden/familieleden waren. Maar nu zijn ze gelukkig open en trots.

Maar omdat Rolf even oud is als Janne’s vader, verwarren mensen hen vaak met vader en zoon. Sommigen zouden zelfs denken dat ze ‘sugar daddy en baby’ zijn. Rolf zei: “Als we uitgaan denken mensen vaak dat we ‘sugar daddy en baby’ of ‘vader en zoon’ zijn. “We hebben allebei met onszelf moeten vechten om op het punt te komen waar we nu staan. “We houden van elkaar en dat is het enige dat telt. “Als mensen ons eenmaal leren kennen, begrijpen ze dat het niet vreemd is en dat we elkaar zo goed aanvullen.” Janne, nu een student, voegde eraan toe: “Ik was bang, en ik wilde niet dat mensen van mijn seksualiteit wisten. “Ik moest Rolf geheim houden en het is niet leuk om de persoon van wie je houdt te verbergen.”

Afstand relatie

Het paar woonde op uren afstand van elkaar en Rolf vloog drie keer de afstand van zijn huis in Oslo, Noorwegen, naar Helsinki, Finland, om hem te zien. “Ik trok aan zijn been als we uit waren en zei ‘Janne laten we elkaars hand vasthouden’, hij ging dan uit zijn dak,” zei Rolf. “Ik wist dat ik gevoelens had die ik nog nooit eerder had gevoeld, maar ik hield mezelf constant voor dat het slechts een zomer flirt was en dat het niet zou werken vanwege ons leeftijdsverschil.”

Toen Janne terug reisde naar Canada, bracht Rolf hem een bezoek tijdens een zakenreis naar de VS. De ijshockeyer verbleef bij een gastgezin en loog tegen hen, door te beweren dat hij zijn oom was zodat hij hem in zijn hotel kon opzoeken. “Het voelde zo raar om onze relatie te verbergen, ik wilde gewoon zeggen dat hij mijn vriendje was,” voegde Rolf eraan toe.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @SWNS

Vrouw die met gevangene trouwde zonder hem te ontmoeten: legt nu uit waarom ze hem verlaat

Vrouw veroordeeld tot 45 jaar gevangenisstraf voor berichten op social media