in ,

Zo zien Pippi Langkous, Tommy en Annika er nu uit…

Zo zien Pippi Langkous, Tommy en Annika er nu uit...
Beeld: Instagram

Je had totaal geen leuke kinderjaren als je niet bent opgegroeid met de vrolijke kinderserie Pippi Langkous. Ja, over de hele wereld zaten mensen jarenlang achter hun televisie om te kijken naar Pippi en haar vriendjes Tommy en Annika. Maar hoe zal het nu na al die jaren met het drietal gaan?

Bakken met geld

De kinderserie was sinds 1967 te zien op de televisie, en het trok namelijk heel veel kijkers aan. Je zou vast wel denken dat de drie kindersterretjes heel veel geld hebben verdiend aan deze serie, maar niets is minder dan waar. Alhoewel ze de meest gevraagde acteurs waren in Zweden en daarbuiten hebben zij niet veel geld verdiend aan deze serie. Maar ja, de enorme kijkcijfers hebben ervoor gezorgd dat Inger Nilsson (Pippi), Maria Persson (Annika) en Pär Sundberg (Tommy) voor altijd bekend zouden zijn onder de samenleving als de kinderen uit Pippi Langkous

9-tot-5 baan

In Zweden is het helaas verboden om kinderen te betalen, waardoor de sterren niet veel hebben geprofiteerd van hun enorme succes. De drie hebben nu een ‘gewone’ 9-tot-5-baan. Inger Nilsson is medisch secretaresse, Maria Persson is verpleegster geworden en Pär Sundberg is marketing-manager van een bedrijf in Zweden.

Bron: Libelle

Beeld: Instagram

Stelletje doet het tussen de mensen op druk metrostation in Barcelona

Haar vader overleed een paar maanden voor haar bruiloft en wat haar broer deed liet iedereen in tranen uitbarsten