in

WTFWTF

Cardi B zet gezichtstatoeage: laat fans met gemengde reacties achter

Cardi B zet gezichtstatoeage: laat fans met gemengde reacties achter
Beeld: Instagram @cardiallaccess

Cardi B haalt altijd de krantenkoppen met al het nieuws dat ze doet. Zoals gebruikelijk zorgde de rapper opnieuw voor een internetstorm met haar nieuwste video, waarin ze een gezichtstatoeage liet plaatsten.

Ongelukkige Cardi B fans

In een recent Instagram-bericht van tatoeëerder Robinson De Los Santos, is te zien hoe de rapper een gezichtstatoeage in de buurt van haar kaaklijn met rode inkt krijgt. De tatoeage was echter niet zichtbaar, omdat de artiest haar gezicht had bedekt in de video.

De fans van Cardi konden hierna nauwelijks kalm blijven. Terwijl sommigen haar zet leuk vonden, waren anderen niet erg gelukkig. In een reactie op de post zei een gebruiker: “Waarom, verpest je gezicht niet met tatoeages, je lichaam is oké, maar niet het gezicht.” Een andere schreef: “Ze is gek, te veel sterren; te ver gaan.” Vele anderen verdedigden Cardi B en zeiden: “Haar lichaam, haar keuze, jullie allemaal zeuren en wat ze niet eens uw dagelijkse leven beïnvloedt”. Een andere fan die enorm enthousiast was over dit kunstwerk reageerde met: “NIIIICE omg ik ben zo opgewonden om het te zien.”

Close-up foto

De tatoeëerder plaatste een close-up foto met Cardi, maar de tatoeage zat verstopt achter haar lokken. Eerder, toen de rapper haar tweede kind had verwelkomd, had ze getweet dat ze de naam van de baby mag aankondigen met een gezichtstatoeage. “Willekeurig, maar … ik ben 1% dicht bij het tatoeëren van de naam van mijn zoons op mijn gezicht … ik wil het echt heel graag doen!” schreef ze in de tweet.

Dit is niet Cardi’s eerste tatoeage. Eerder dit jaar ging de rapper met echtgenoot Offset naar een tattooshop voor een aflevering van ‘Cardi Tries’ en probeerde haar man te inkten. Ze kerfde hun trouwdatum in Offsets hand en hij inktte hetzelfde ontwerp op haar.

Bron: Indianexpress

Beeld: Instagram @robinson_tattoo69/ Facebook @Cardi B

Man is betoverd van zijn 47 jaar oudere verloofde: "Ze doet mij aan mijn oma denken"

Man is betoverd van zijn 47 jaar oudere verloofde: “Ze doet mij aan mijn oma denken”

Australische politie arresteert 100-jarige vrouw speciaal voor haar bucketlist