in ,

WTFWTF

Pikante foto’s van Youtuber belanden per ongeluk bij haar supergelovige ouders

Naaktfoto's van Youtuber belandt per abuis bij ouders
Beeld: Instagram @hollywolfirl

Is het je ooit overkomen? Een pikant bericht sturen voor de verkeerde persoon. Als je antwoord hierop ja is, dan kan je je zeker plaatsen in de schoenen van Holly Wolff. Maar haar geval is ietwat “interessanter”. Ze is Youtuber en stuurde per abuis pikante foto’s, die bedoeld waren voor haar fans, naar haar ouders.

De ouders en de pikante foto’s

Dat de foto’s bij haar ouders belanden, is al op zich erg genoeg. Maar daar blijft het niet bij, omdat er meer aan de hand is. Wat het zaakje nog mooier maakt, is dat haar ouders fanatieke gelovige mensen zijn. Hoe de foto’s bij haar ouders zijn beland geeft ze zelf aan in een interview: “Mijn iPhone was aangesloten op de iPad die ik recent aan mijn ouders heb gegeven en op een gegeven moment was ik foto’s aan het maken in bad”

Zus slaat alarm om pikante foto’s

De zus van de Youtuber deed een poging om de schade tot een minimaal te beperken. Holly zei hierover het volgende: “Mijn zus stuurde me plots met het voorstel om mijn iPhone te disconnecteren van de iPad, omdat ze op datzelfde moment veel foto’s van me binnenkregen. Woeps!”. Op het internet is Holly een populaire sociale media ster. Dit blijkt vooral aan het feit dat er 660.000 mensen zijn die op haar account hebben geabonneerd.

Niet helemaal open

Volgens Holly weten haar ouders om en bij waarmee ze bezig is op het internet. Maar daarnaast benadrukt ze dat ze niet alles in details aan hun verteld. Wellicht heeft dit te maken met het geloof die Holly’s ouders belijden. Alhoewel Holly aardig wat opstrijkt met haar pikante foto’s, wil ze graag dat haar ouders deze niet zien.

Bron: zita.be

Beeld: Instagram @hollywolfirl

Vitale oma van 63 staat in de schijnwerpers van jonge heren

Knappe oma van 63 krijgt nog steeds veel aandacht van jonge mannen

Dame heeft een speciale metgezel tijdens Yoga-sessie: haar hondje!

Dame heeft een speciale metgezel tijdens Yoga-sessie: haar hondje!