in

Netflix lanceert eerste Murder Mystery 2 trailer

Murder mystery

Politieagent Nick Spitz en zijn vrouw Audrey zijn officieel terug in actie in een explosieve nieuwe trailer voor Murder Mystery 2.

Trailer Murder Mystery 2

Het vervolg komt vier jaar na het succes van het eerste komedie-mysterie met Jennifer Aniston en Adam Sandler in de hoofdrollen als Nick en Audrey. Zij moesten namelijk vertrouwen hebben op hun detective vaardigheden nadat ze erin waren geluisd en op de vlucht waren voor de dood van een bejaarde miljardair. Na het succes van het stel bij het oplossen van hun eerste mysterie, en het succes van de eerste film, die Netflix’ populairste film- of tv-project van dat jaar werd, zien we in het vervolg dat Nick en Audrey hun eigen detectivebureau starten.

Ze gaan genieten van een prachtige bruiloft op een eiland voor hun vriend Maharaja (Adeel Akhtar). Maar in ware komedie-film mode wordt het al snel een rommeltje. Wanneer Maharaja wordt ontvoerd, moeten Nick en Audrey naar Parijs en bevinden ze zich in het centrum van een internationaal onderzoek. In de trailer legt Sandlers personage aan een groep uit dat ze ‘allemaal verdachten’ zijn. Terwijl Anistons personage later benadrukt: “We worden nooit meer ergens uitgenodigd.”

Cast en releasedatum

De cast van de film bestaat ook uit Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani en Dany Boon. Murder Mystery 2 is de laatste van films waarin Sandler voor Netflix heeft gespeeld. En in een interview met The Hollywood Reporter eerder dit jaar besprak de acteur de verbanden die hij heeft opgemerkt tussen de vele films waarin hij in de loop der jaren is verschenen.

Netflix onthulde dat meer dan 30 miljoen accounts Murder Mystery bekeken in de eerste drie dagen na de release in 2019. Dus het vervolg heeft zeker grote laarzen te vullen als het over een paar weken uitkomt! Murder Mystery 2 is vanaf 31 maart 2023 te bekijken op Netflix.

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @Netflix

Jongen verstopt zich in container tijdens verstoppertje spelen: wordt zes dagen later in een ander land gevonden!

Jongen verstopt zich in container tijdens verstoppertje spelen: wordt zes dagen later in een ander land gevonden!

Vieze foto

Vrouw zegt afspraak af na zien van walgelijk detail op pikante ondergoed foto van date