in

Dit zijn 6 onvoorspelbare films op Netflix

Beeld: YouTube Rotten Tomatoes Classic Trailers

Ben je dol op films waarbij je geen elk stuk mag missen om het te kunnen doorgronden? Dan is het lezen van dit artikel zeker nuttig. Speciaal voor de mensen die waarde hechten aan films waarbij het script een onvoorspelbaar karakter heeft, is er een lijst opgemaakt met 6 onvoorspelbare films die je kunt bekijken op Netflix.

Onvoorspelbare films

Heb je er nu al zin in en wil je weten welke films die allemaal zijn? Hieronder heb je dan de lijst met onvoorspelbare films die je zeker op Netflix moet bekijken:

1. Contratiempo

De Spaanse filmmakers weten precies hoe ze hun kijkers van het kastje naar de muur moeten sturen. Dit is weer eens bewezen met de Spaanse film Contratiempo. Deze film beschrijft het leven van een jonge zakenman die gelinkt wordt met de dood van zijn minnares. Voor hem zijn er veel onduidelijkheden en roept daarom de hulp in van een top advocaat. Hoe het verhaal zich ontwikkeld en hoe het voor hem afloopt, kun je uitzoeken door te kijken naar de film Contratiempo.

YouTube @ North West Film Center

2. Se7en

Se7en is een goed voorbeeld van een film waar je met onverdeelde aandacht naar moet kijken. Zeker als je je hersenen wil laten kraken om te kunnen begrijpen waar de film over gaat. In deze film hebben detective Morgan Freeman en diens opvolger Brad Pitt een belangrijke rol in het oplossen van een case van een seriemoordenaar. Maar tegen alle verwachtingen in neemt de film op het einde een ommekeer. En het begint allemaal met een eenvoudige vraag: “What’s in the box?”

YouTube @ Rotten Tomatoes Classic

3. Shutter Island

Shutter Island is ook een film die ondergebracht kan worden onder de categorie plottwist. En het mooie ervan is dat de bekende Leonardo DiCaprio belast is met de hoofdrol. De film schept een onduidelijk beeld over een moordenaar die vermist raakt op een eiland speciaal voor mensen die getikt zijn. Detective Leo moet samen met zijn collega deze vermiste moordenaar zien te vinden. De zoektocht brengt verschillende tegenstrijdigheden met zich mee die je zeker moet zien.

YouTube @Rotten Tomatoes Classic

4. Fractured

Een vader die genoodzaakt is het recht in eigen handen te nemen wanneer zijn vrouw en gewonde dochter spoorloos verdwijnen. Hij loopt tegen verschillende rare dingen in het ziekenhuis aan en krijgt steeds meer het gevoel dat niet alles pluis is in het ziekenhuis. Maar een klein detail in de film laat je over iets simpels nadenken: Is alles wel pluis met de vader? Om dit uit te vinden moet je de film Fractured zeker bekijken.

YouTube @Netflix

5. Circle

Een paar mensen bevinden zich ineens in een ongewone kamer in een cirkel. Er speelt een onverklaarbare situatie af in de kamer. Na een vreemd geluid is er steeds een dode te betreuren. Naarmate er meer mensen komen te overlijden, komt er iets aan het licht: de mensen in de cirkel kunnen bepalen wie de volgende is die gaat overlijden. Wil je graag gevoerd worden naar een wereld waar het vol is van contradictie? Dan is de film Circle zeker iets voor jou.

YouTube @Circle

6. Clinical

Een echte Amerikaanse horror thriller komt zeker tot zijn recht in de film Clinical. Deze film gaat over een vrouwelijke psychiater die alles in het werk te stelt om haar medemens te helpen. Maar aan de andere kant heeft ze ook veel hooien op haar vork en dit heeft allemaal te maken met haar verleden. Door haar verleden heeft ze namelijk de grootste moeite om haar functie op een adequate manier uit te voeren. Schrik je niet van enge beelden en wordt je niet angstig van paranormale toestanden? Dan is de film Clinical zeker een film die je kunt bekijken op Netflix.

YouTube @Netflix

Bron: cosmopolitan.com

Beeld: YouTube

Gast off- air gezet door radio-dj’s na uitspraak: “mannen zouden mogen vreemdgaan!”

Vrouw stuurt andere moeder de lucht in als ze vecht voor goud op sportdag