in

Deze codes geven je toegang tot alle films en series die op Netflix staan

Je denkt misschien dat je alles hebt uitgekeken wat er te kijken valt op Netflix. Maar de kans is echter groot dat er waarschijnlijk een grote hoeveelheid films en tv-programma’s zijn die je nog nooit bent tegengekomen tijdens het doorzoeken van de uitgebreide bibliotheek van de streamingdienst.

Niet beschikbaar

Tenzij je urenlang door scrolt, zijn de titels die worden gemarkeerd gebaseerd op de vorige dingen die je hebt bekeken of aan je lijst hebt toegevoegd. Maar als je zin hebt om iets te kijken uit een genre dat niet beschikbaar is op de beperkte selectie van Netflix, zul je niet in staat zijn om met veel gemak te vinden waar je naar op zoek bent. Het blijkt dat er eigenlijk duizenden codes zijn die het zoeken door Netflix veel gemakkelijker voor je maken. Deze codes komen overeen met een aantal vrij specifieke genres, gaande van “Romantische buitenlandse films” tot “B-Horrorfilms”, en ze zijn op één plaats gezet zodat je er doorheen kan bladeren.

black flat screen tv turned on displaying man in black suit
Beeld: Unsplash Alin Surdu

Codes

De vriendelijke mensen bij ogres-crypt hebben de uitgebreide lijst van genres samengesteld, maar je kunt hieronder ook een ruime selectie vinden (en een volledige lijst van alles wat in mei 2022 is verwijderd). Om de webpagina van elk genre te bezoeken, hoeft u alleen maar de viercijferige code in uw webbrowser in te voeren na het volgende adres: http://www.netflix.com/browse/genre/. Opgemerkt moet worden dat dit alleen werkt op de website, en niet beschikbaar zal zijn op telefoons, NOW TV-boxen of de Amazon Firestick.

Action & Adventure (1365)

Anime (7424)

Children & Family Movies (783)

Classic Movies (31574)

Comedies (6548)

Cult Movies (7627)

Documentaries (6839)

Dramas (5763)

Faith & Spirituality (26835)

Foreign Movies (7462)

Gay & Lesbian Movies (5977)

Horror Movies (8711)

Independent Movies (7077)

Music (1701)

Romantic Movies (8883)

Sci-Fi & Fantasy (1492)

Sports Movies (4370)

Thrillers (8933)

TV Shows (83)

Recommended

Bron: Independent

Beeld: Unsplash

Oom laat erfenis achter en wat de familie in de garage vond verbaasde iedereen

Chinese miljardair biedt $180 miljoen aan de man die met zijn lesbische dochter trouwt – BRAW.NL