in

Dit zijn de nieuwe Netflix-releases van juli 2022

Beeld: YouTube @ Stranger Things

We hebben de maand juni afgesloten met een aantal leuke series en films die op Netflix verschenen zijn. Maar ook in juli worden er weer een aantal grote titels gereleased. Dit zijn de nieuwe Netflix-releases van juli 2022.

Must watch

Op de streamingsdienst kan je een aantal geweldige series en films vinden. Ja, je hebt soms geen idee welke je alserst moet bekijken. En iedere maand komen er ook nog nieuwe films en series te staan op het platform. Om je leven iets makkelijker te maken hebbe we hieronder een lijst met de beste series en films die echt een must watch zijn.

1. Stranger Things seizoen 4 volume 2

Deze serie heb je de laatste tijd vaak voorbij zien komen, en ja, we moeten best wel toegeven dat het echt een must watch is!

2. Persuasion

Deze film gaat over een jonge vrouw genaamd Anne Elliot, die acht jaar later een oude vlam tegenkomt, nadat ze was overhaald om niet met hem te trouwen. De film is vanaf 15 juli te zien of Netflix.

3. Virgin River seizoen 4

Als we naar het einde van seizoen 3 hebben gekeken, zien we dat de zwangere Mel niet zeker weet als Jack de vader is van haar baby. En ja, in seizoen 4 die verschijnt op 20 juli zullen we het hopelijk te weten komen. Echt spannend he?

4. Uncoupled

Als je dol bent op romantische series, dan is deze serie echt een een aanrader. Het is vanaf 29 juli te zien op Netflix, en ja, het is zeker het wachten waard. Als voorproefje hebben we de trailer voor je gezet.

5. Boo, Bitch

De serie gaat over Erika (Lana Condor) die samen met haar beste vriendin een ongeluk kreeg. Ze keerde terug als geesten en doen hun uiterste best om van hun leven te genieten.

6. The Gray Man

Deze film gaat over een CIA-agent die geheimen onthult die hem flink in gevaar brengen. En je kan het vanaf 22 juli op Netflix bekijken.

7. Hello, Goodbye, and Everything in Between

De film gaat over het stel Clare en Aidan, die een pact maken om uit elkaar te gaan voordat ze naar de universiteit vertrekken. De film is vanaf 6 juli te zien op Netflix.

8. Purple Hearts

Deze film kan je vanaf 29 juli bekijken op Netflix, en het gaat om een songwriter en een marinier die gedwongen worden om de realiteit van hun nep relatie onder ogen te zien. De trailer kan je hieronder bekijken.

9. Resident Evil

Deze serie is gebaseerd op de originele videogame en het speelt zich af in zowel 2022 als in 2036 aan het begin van een zombie-apocalyps. Deze nieuwe serie is vanaf 14 juli te zien.

10. D. B. Cooper: Where Are You?!

Deze documentaireserie gaat over een waargebeurde verhaal van een Amerikaanse skyjacker uit 1971. Deze skyjacker sprong met een zak met gestolen geld uit een vliegtuig en verdween. Zijn identiteit is vijf jaar later nog steeds onbekend wat leidt tot een heel grote mysterie.

Wij hebben namelijk de top 10 op een rijtje gezet, maar indien je nog interesse hebt in een aantal leuke series, dan kan je de lijst via deze website bekijken.

Bron: Beautify

Beeld: YouTube

Man geeft spaargeld uit aan het kopen van virtueel land in de Metaverse

GentleMinions: Het nieuwe TikTok fenomeen