in

WTFWTF LOLLOL

Dit zijn de engste horrorfilms aller tijden!

Beeld: Unsplash

Als je op zoek ben naar een horrorfilm, zijn er verschillende die je kunt kijken. Maar toch zijn er enkele horrorfilms waarbij je toch wel een super eng gevoel krijgt. Dit komt omdat het verhaal een combinatie is van griezelige situaties. Het gaat om het engste wat je je kunt bedenken. Daarnaast weten de producers precies hoe ze moeten inspelen op de sentimenten van het publiek die bij voorkeur een horrorfilm uitkiezen.

Horrorfilm #1 Hereditary

Hereditary is een horrorfilm waarbij het van begin tot eind een enge vertoning heeft. Ari Raster is de schrijver en regisseur die verantwoordelijk is voor de scenes in de film. Daarnaast heeft deze film bijna ervoor gezorgd dat actrice Toni Collette een Oscar gewonnen heeft. Er is een heleboel te zeggen over de horrorfilm, maar je moet het zelf zien!

YouTube @ A24

Horrorfilm #2 The Conjuring (2013)

Wanneer het gaat om horrorfilms is Regisseur James Wan er als de kippen bij. Een van zijn meesterwerken is ongetwijfeld “The Conjuring”. In deze film schitteren Ed en Lorraine Warren in scenes die adembenemend zijn. Een van de markante details over de “The Conjuring” is dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. De waarheid gebiedt om aan te geven dat “The Conjuring” zeker de moeite waard is om naar te kijken. Het gaat namelijk om een van de engste!

Horrorfilm #3 The Shining

The Shining is een boek die verfilmd is. De auteur van het boek was niet helemaal tevreden hiermee, maar de film op zich is toch wel een waar je van zult genieten. Althans, als je een echte fan ben van horrorfilms, zul je zeker hiervan genieten. De film beschrijft het leven van een schrijver die samen met zijn gezin op een hotel moet passen. Maar er zijn twee bizarre details rondom het hotel. Een is dat het zich bevindt op een afgelegen plek en twee is dat de bewoners rare vertoningen hebben.

Wij hebben namelijk de top 3 op een rijtje gezet, maar indien je nog interesse hebt in een aantal leuke horrorfilms, dan kan je de lijst via deze website bekijken.

Bron: want.nl

26-jarige doet honderden operaties om 'achterwerk' te vergroten

26-jarige doet honderden operaties om ‘achterwerk’ te vergroten

Vrouw gekrenkt nadat ze onbedoeld xxx foto's naar ouders stuurde

Vrouw in paniek nadat ze per ongeluk pikante foto’s naar ouders stuurde