in

WTFWTF LOLLOL

Werknemers halen grap uit met baas die 13 jaar dezelfde outfit draagt

Beeld: TikTok @rexballardortho

Een orthodontisch kantoor heeft hun baas op de beste manier in de maling genomen. De werkplek in New South Wales in Australië besloot een arts te plagen die al meer dan 13 jaar dezelfde outfit droeg. Gelukkig ging het zonder problemen, en de baas was een zeer goede sport.

Baas in de maling nemen

Het TikTok-account @rexballardortho plaatste beelden van de hilarische stunt. “We hebben ons gekleed als onze baas voor de dag, lol”, luidde de videotekst. Bijna iedereen in het kantoor, ongeacht het geslacht, droeg een lichtblauw overhemd, een bruine riem en kaki. De gezondheidswerkers verzamelden zich in een gemeenschappelijke ruimte en wachtten tot de baas binnenkwam. Hij kwam binnen met een koffiekopje, zag iedereen en begon meteen te lachen.

“Hij draagt al 13 jaar elke dag hetzelfde”, legde het bijschrift uit. De video kreeg 17,6 miljoen views en 1,7 miljoen likes op TikTok. “Best geweldig eigenlijk hij stopte dood in zijn sporen, iedereen ziet er echt scherp uit”, zei iemand. “Maar die outfit ziet er bij letterlijk iedereen killer uit”, schreef een gebruiker. “Dit is de reden dat ik enthousiast ben voor mijn werk”, reageerde een TikToker. “Dat is geweldig! Ziet eruit als een leuke werkomgeving,” voegde een ander eraan toe. “Wat de functieomschrijving ook zegt, je echte taak is om de baas er goed uit te laten zien,” grapte iemand.

@rexballardortho He’s only worn the same thing every day for 13 years 🤣 #surprise #prank #viral #boss #funny #orthodontist #portmacquarie #fyp #hehe ♬ Benny and Chiquitita – reymifasol

Bron: Intheknow

Beeld: TikTok @rexballardortho

Vrouw wil driehoekshuwelijk met haar getrouwde man en universiteitsvlam

Man met de langste nagels knipt ze na 66 jaar