in

Man schiet huisgenoot in zijn bips omdat hij de laatste Hot Pocket had opgegeten

hot pocket
Beeld: Pexels

Een man uit Kentucky wordt ervan beschuldigd zijn kamergenoot in de billen te hebben geschoten nadat hij de laatste Hot Pocket had opgegeten.

De laatste hot pocket

Clifton Williams, 64, zou tegels naar zijn kamergenoot hebben gegooid nadat hij ontdekte dat er geen magnetron snacks meer waren voordat het gewelddadig werd. Volgens de rechtbank: “Williams was boos omdat de man de laatste Hot Pocket had opgegeten.” De huisgenoot vertelde agenten dat hij had geprobeerd terug te vechten en ‘hem een pak slaag te geven’. Maar dat maakte Williams alleen maar bozer en hij ging hun huis binnen om een pistool te halen. De politie zei dat hij toen met het pistool schoot en zijn kamergenoot in de billen raakte.

Het slachtoffer, dat niet bij naam genoemd is, vertelde agenten dat hij had geroepen: ‘Niet schieten’. Maar dat Williams ‘hem in zijn kont schoot terwijl hij probeerde weg te gaan’. Het slachtoffer zegt dat hij een paar straten is gerend om hulp te halen en later voor behandeling naar het University of Louisville Hospital is gebracht. Vier uur na het incident werd Williams gearresteerd door agenten van de Louisville Metro Police Department en beschuldigd van zware mishandeling. Hij mocht geen contact maken met zijn slachtoffer en mag geen wapens bezitten. Hij werd voorgeleid in de LMDC-rechtszaal waar hij onschuldig pleitte. En de borgsom werd vastgesteld op $ 7.500. Hij moet op 30 mei weer voor de rechter verschijnen.

Beeld: Wikipedia

Onenigheid

Enigszins ongelooflijk is dit niet de eerste schietpartij die zou zijn voortgekomen uit onenigheid over een Hot Pocket. In 2017 werd Nathaniel Mathis veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor een fatale schietpartij over de diepvriessnacks.

Aanklagers zeiden dat Mathis zijn zus en haar vriend Rodney Benton, 34, had gevraagd om wat pepperoni Hot Pockets op te halen in de winkel en hen zijn bankpas had gegeven om te gebruiken. De winkel was echter uitverkocht en toen het koppel probeerde andere artikelen te kopen, werd Mathis’ kaart geweigerd. Mathis’ zus belde hem om uit te leggen wat er was gebeurd en er brak een ruzie uit. Bij thuiskomst, met lege handen, stond het stel Mathis op te wachten en was nog steeds woedend over de situatie.

Bron: Unilad

hemel

Vrouw die 15 minuten stierf beschrijft wat ze zag toen ze ‘vijf jaar in de hemel was’

Barista in bikini

Barista veroorzaakt verontwaardiging door het dragen van een bikini tijdens het werk