in

Vrouw die haar vriendje live op de radio betrapte, heeft de laatste lach

Beeld: YouTube @The Edge NZ

Het is veilig om te zeggen dat ons hart brak voor de vrouw die erachter kwam dat haar vriend haar live op de radio bedroog. De vriendin, die ervoor koos zichzelf niet bij naam te noemen terwijl ze in de lucht was, belde de Nieuw-Zeelandse radiozender The Edge om hulp om erachter te komen of haar wederhelft uitloopt.

Betrapt op de radio

Maar in een schokkende update blijkt dat de vrouw die haar vreemdgaande vriendje live op de radio aan de kaak stelde, het laatst heeft gelachen. Ongeveer een jaar nadat de beproeving zich ontvouwde voor luisteraars, legde de vrouw aan presentatoren Sharyn en Jayden uit dat nadat haar ex was ontdekt, hij haar een lange paragraaf had gestuurd om sorry te zeggen. Ze onthulde: “Nadat het allemaal was gebeurd, stuurde hij me een groot bericht waarin hij me verontschuldigde omdat ik me in verlegenheid had gebracht, en ik accepteerde het.” Maar de vrouw, die bij de herhaalaflevering wederom anoniem bleef, legde uit hoe ze alle communicatie met haar ex-partner afsneed.

Goed nieuws

“Voor mijn eigen geestelijke gezondheid dacht ik dat ik hem moest blokkeren. Ik weet niet wat hij nu aan het doen is, ik hoop dat hij ineenkrimpt van binnen als hij het allemaal weer ziet opblazen.” Sharyn vroeg de vrouw vervolgens of de bedrieger ‘overstuur’ was, waarop ze antwoordde: “Ja, dat was hij. Je hebt hem zeker te pakken gekregen.”

Maar de echte wending in het verhaal komt in een update van het leven van de eigen vrouw, waarin ze aankondigde: “Ik heb een beetje nieuws. “Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet en hij vroeg me in april van dit jaar ten huwelijk.” De presentatoren gilden allemaal van opwinding voor de update van de vrouw en zeiden: “Nee!”, “Godzijdank!”, “Oh mijn God!” De vrouw verzekerde ze allemaal dat er geen sprake meer zou zijn van ‘stalken.’ “Hij is de absolute liefde van mijn leven, hij is zo eerlijk. Ik heb zoveel geluk.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @The Edge NZ & Facebook @Sharyn & Jayden on The Edge

Jongen komt te laat thuis na avondje stappen: legt hilarische boodschap vast op deurbel camera voor mama

Officiële trailer voor Pinocchio live action-remake gelanceerd