in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw stopt zwangerschapstest in drankje van beste vriendin om zwangerschap bekend te maken

Tegenwoordig worden er rondom zwangerschap een hoop nieuwe dingen bedacht om bijvoorbeeld het geslacht bekend te maken, en zoals in de volgende video ook om de zwangerschap aan te kondigen.

Roze

De vrouw in de video, die op TikTok meer dan 7 miljoen likes kreeg, bedacht een unieke manier om haar vriendin in te lichten over diens zwangerschap. Ze bestelde een drankje en stopte de positieve test in de beker, terwijl ze de reactie van haar vriendin probeerde vast te leggen. De vriendin had echter niets door en stond in eerste instantie perplex van de roze kleur van het drankje.

@janelleandkate She knew before her! #pregnant #pregnancy #pregnancyannouncement #bffs #bestfriend #funny ♬ Awkward Silence – The Elevator Music Jazz Trio

‘Dit kan niet waar zijn’

Een met urine doordrenkte test in je drinken was volgens sommige kijkers genoeg reden om de vriendschap te beëindigen, terwijl andere moeite hadden met hoe lang het duurde voordat de vriendin erg had in de boodschap. “Dit kan niet waar zijn” zei iemand. “Ze bleef het maar in haar mond stoppen” was een andere reactie. Waarop weer een ander zei dat het wel knap was dat de vriendin eerder van de zwangerschap wist de aanstaande moeder.

Bron & Beeld: TikTok @janelleandkat

Deze mensen hebben de grootste en langste lichaamsdelen die je ooit hebt gezien!

Man met de langste nek doet aan fitness oefeningen

Man met de langste nek ter wereld doet fitness oefeningen