in

Unieke Lucy en Anna zijn werelds meest identieke en extreme tweeling

Unieke Lucy en Anna zijn werelds meest identieke en extreme tweeling
Beeld: Instagram @Annalucydecinque

Het is vaak fascinerend om tweelingen samen te zien. Dus met dat in gedachten, als je ooit een tweeling tegenkomt, is het normaal dat je je verward voelt. De meeste mensen maken die ervaring mee als ze voor het eerst een tweeling ontmoeten. Maar weinig tweelingen kunnen tippen aan Anna en Lucy DeCinque. Ze zijn naar hun mening de werelds meest identieke tweeling.

De meest identieke en extreme tweeling


Deze zussen beweren “de meest identieke tweeling ter wereld” te zijn, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het is geen raadsel als we in een oogopslag naar de twee vrolijke dames kijken waarom zij in korte tijd zo bekend zijn geworden. Ze praten hetzelfde, dragen dezelfde kleding en lijken sprekend op elkaar. De tweeling geeft toe dat zij echter nog een stapje verder gaan dan dezelfde kleding dragen en elkaars zinnen afmaken. De tweeling uit Australië doet er namelijk alles aan om alles hetzelfde te doen.

De kers op de Anna en Lucy’s unieke leven is vrijwel zeker hun schoonheidsideaal waar zij ver voor gaan. De dames geven toe extreem veel waarde te hechten aan hun uiterlijk: zo trainen zij 4 uur per dag en eten alleen ’s Avonds. Ook ondergaan de twee regelmatig verjongingsbehandelingen, die Lucy zelfs een keer bijna fataal zijn geworden.

Samen delen

Hun spectaculaire leven wordt vastgelegd op hun YouTube kanaal waar zij hun verslaving aan fitness tentoonstellen, en de kijkers hun gezamenlijke partner laten zien. Het identieke duo deelt het bed met hun 39-jarige vriend Ben van wie zij tegelijkertijd zwanger proberen te worden. Doktoren en fans delen de mening dat de tweeling wellicht een ongezonde en extreme levensstijl erop na houd in hun strijd om identiek te blijven, maar een mooi plaatje is het wel.

Bron: Thelaughclub

Beeld: Instagram @Annalucydecinque

Deze oma haar laatste wens: een gigantische “aubergine” op haar graf

Dit zijn de nieuwe Netflix films en series van augustus 2022