in

Mysterieus katachtig wezen laat mensen verbijsterd achter nu het gespot is bij winkeloverval

Beeld: Twitter @sirajnoorani

Het internet is grondig in de war gebracht door een vreemd katachtig wezen dat op camera werd vastgelegd. Het dier liep namelijk rond in een winkel in India.

Mysterieus katachtig wezen

In een clip van vier seconden is te zien hoe het haarloze wezen op een paar schappen in een ijzerwarenwinkel in het district Muzaffarpur in Bihar scharrelt. Wat het internet aan het denken zet: “Wat hebben we hier eigenlijk?” Sommige Twitteraars denken dat het dier op een demogorgon lijkt. (Als je Stranger Things nog niet hebt bekeken, raden we je aan om dat te gaan doen). Maar laten we eerlijk zijn, de kans dat het uit een parallelle dimensie komt, is vrij klein.

Volgens de lokale media is het plaatselijke bos departement op de hoogte gebracht. En de ambetenaren proberen het dier te vangen en te identificeren. Op 25 augustus plaatste journalist Siraj Noorani een filmpje van het dier op Twitter. Hij plaatste als titel: “#Watch – Een vreemd dier is gezien in Muzaffarpur district van #Bihar. Een grote menigte verzamelde zich om dit dier te zien.” Iemand reageerde snel op Noorani’s post en zei: “Een civet, stel ik me zo voor.”

Nachtdier

De social media gebruiker lijkt er niet ver naast te zitten, met het kleine nachtdier dat inheems is in het gebied. Na het bekijken van de clip schreef een andere persoon op Twitter: “Het is geen vreemd dier. Het is een wilde kat wiens ziekte haaruitval heeft veroorzaakt. Het is ook te zien in de video dat hij lijdt aan een huidziekte.” Terwijl een derde suggereerde dat het een genet zou kunnen zijn, uitweidend: “Alleen is deze besmet met haaruitval zoals gezien wordt bij straathonden.” Het dierenrijk is werkelijk adembenemend, zoals een groep wetenschappers eerder dit jaar heeft bewezen toen in Thailand een angstaanjagende nieuwe tarantula-soort werd ontdekt.

Bron: Unilad

Beeld: Twitter @sirajnoorani

Restaurant medewerker neemt wraak op klanten die vertrokken zonder te betalen

Vrouw wakkert discussie aan na het bestellen van dure steak: ‘Wie betaalt de rekening?’