in

Fitness influencer ervaarde beschamend voorval in vliegtuig: “Opeens waren mijn meloenen voor iedereen zichtbaar!”

Influencer ervaarde beschamend voorval in vliegtuig: “Opeens waren mijn meloenen voor iedereen zichtbaar!”
Beeld: TikTok @Emmafituk_

Een Britse fitness influencer ervaarde een beschamend voorval aan boord van een vliegtuig. Op TikTok vertelt ze hoe dit incident plaatsvond. “Dit is echt het meest beschamende wat ik ooit heb ervaren”, verklaart ze zichtbaar aangedaan.

Incident met fitness influencer

Op een vlucht richting Sydney verliep alles vlekkeloos voor Emma Doherty, totdat ze haar koffer uit het bovenvak wilde halen. Terwijl ze dit deed, gebeurde het onvoorstelbare: “Mijn bandeau schoot los, waardoor iedereen in het vliegtuig een ongewenste blik kreeg”, vertelt ze op TikTok.

Emma leunde op dat ogenblik enigszins over een medepassagier. “De man direct onder me draaide snel zijn hoofd weg, maar anderen konden het niet missen. Ik wenste dat ik op dat moment onzichtbaar was”, voegt ze eraan toe. En ze heeft ook nog een advies voor haar volgelingen: “Dames, denk twee keer na voordat je een bandeau draagt tijdens een vlucht”, waarschuwt de onfortuinlijke Emma.

@emmafituk_ WHY !! 🙃 Never ever ever wear a bandeau on an airplane gals 🫡 #storytime #fyp #foryou #airplanetiktok #embarassingmoments #embarassingstory #whyme #humiliated #dayinthelife #foryoupage ♬ original sound – emmafituk_

Duizenden views

Haar video ging viral en lokte talloze geamuseerde reacties uit. De commentaren liepen uiteen van “Wat een blunder, ik zou ook door de grond zakken!” en “Geen zorgen, dit gebeurt zelfs de besten” tot “Was ik maar jouw buurman geweest tijdens die vlucht”, plaagt een fan.

Bron: Zita

Lang Leve de liefde deelnemer zorgt voor ophef wanneer hij aangeeft dat zijn date niet sexy gekleed mag uitgaan

Lang Leve de liefde deelnemer zorgt voor ophef wanneer hij aangeeft dat zijn date niet sexy gekleed mag uitgaan

Schoonmoeder koopt bijpassende kerstpyjama's voor haar kleinkinderen behalve voor het stiefkind van haar zoon

Schoonmoeder koopt bijpassende pyjama’s voor haar kleinkinderen behalve voor het stiefkind van haar zoon